marți, 31 decembrie 2013

Tradiţionala bătaie cu bâtele între cetele de mascaţi din Ruginoasa nu a mai avut loc
Tradiţionala bătaie cu bâtele între cetele de mascaţi din localitatea ieşeană Ruginoasa din ultima zi a anului nu a mai avut loc, jandarmii împiedicându-i pe membrii celor două tabere să se lovească reciproc.
Preţul AURULUI în 2013: Prima scădere din 2000, totodată cea mai abruptă din ultimii 32 de ani
Aurul s-a devalorizat în acest an pentru prima dată din 2000 şi a înregistrat cea mai abruptă scădere de preţ din ultimii 32 de ani, odată cu îmbunătăţirea perspectivelor economiei globale, revenirea burselor şi inflaţia limitată din statele dezvoltate.
Aproape 600.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Vasile
Aproape 600.000 de români, în majoritate bărbaţi, îşi sărbătoresc onomastica miercuri, 1 ianuarie, cu ocazia Sfântului Ierarh Vasile cel Mare, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).
Sfântul Vasile, primul ierarh care a ridicat spitale şi aziluri, serbat la 1 ianuarie
Anul calendaristic începe miercuri cu sărbătoarea Sfântului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanţi sfinţi ai Bisericii Ortodoxe şi, în acelaşi timp, primul ierarh care a întemeiat, pe lânga biserici, spitale şi aziluri pentru săraci.
GALERIE FOTO. Top 10 cele mai misterioase locuri abandonate din lume
Case, parcuri de distracţii sau chiar oraşe întregi evacuate în urma unor catastrofe, aflate în Belgia, Statele Unite şi Japonia, sunt doar câteva dintre locurile abandonate care-şi păstrează şi astăzi misterul.
BBC şi-a spionat angajaţii de 140 de ori în ultimii cinci ani
Serviciul de investigaţii al grupului BBC a spionat e-mailurile angajaţilor acestei companii, într-o serie de anchete care vizau presupuse activităţi infracţionale, precum agresiuni, fraudă, furt, mită şi hărţuire, informează dailymail.co.uk.
REVISTA PRESEI. Cum îşi petreceau Elena şi Nicolae Ceauşescu Anul Nou. ...
Adevarul scrie, marti, despre privatizarea combinatului Oltchim: 'Oltchim, pasarea Phoenix a industriei romanesti.' 'Anul 2013 a inceput cat se poate de dur pentru combinatul chimic Oltchim de la Ramnicu Valcea, mai ales ca procesul de privatizare abia esuase. Acum, insa, Oltchim este pe cale sa renasca, combinatul urmand a-si gasi un nou proprietar la inceputul lunii februarie', noteaza publicati

YESTERDAY

Pregăteşte şi România taxa pe Facebook&Youtube? Franţa o face deja
Autorităţile de la Bucureşti copiază modelul administraţiei de la Paris de a căuta surse de impozitare în domeniul media&digital. Primul pas - taxarea anuală a celor care deţin domenii .ro

TODAY

Niciun comentariu: