vineri, 27 decembrie 2013

Un român beat şi aflat sub influenţa drogurilor a provocat un grav accident rutier la Roma - presă
Un român aflat la volan în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor a provocat un grav accident rutier la Roma, rănind alte cinci persoane, inclusiv o fată de nouă ani aflată în stare critică, relatează site-ul publicaţiei Il Gazzettino.Accidentul a avut loc joi seara pe Bulevardul Nettunense din Roma.
Euro s-a apreciat la maximul a peste doi ani faţă de dolar
Euro s-a apreciat vineri cu 1% faţă de dolar, la maximul a peste doi ani în raport cu moneda americană, şi ar putea înregistra în 2013 cea mai bună evoluţie dintre monedele importante la nivel global, potrivit cotidianului Financial Times.
MIHAI CHIŢU, VOCEA ROMÂNIEI 2013. Pro TV anunţă că a fost lider de audienţă
MIHAI CHIŢUL ESTE CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013
Reacţia neaşteptată a actriţei Tori Spelling, la o zi după ce a fost făcut public faptul că a fost înşelată de soţul său
Actriţa Tori Spelling a afirmat că este recunoscătoare pentru familia ei fericită, la doar o zi după ce a fost făcut public faptul că a fost înşelată de soţul său, actorul Dean McDermott, informează dailymail.co.uk.
Europa trebuie sa rupa cu universalismul si progresismul si sa-si proclame atasamentul subiectiv la cultura sa - lider UMP, Franta
Unul dintre liderii partidului francez de dreapta Uniunea pentru o Miscare Populara (UMP, de opozitie), afirma ca Europa ar trebui sa isi asume o "aparare subiectiva" a valorilor europene, in conditiile in care promovarea acestora ca fiind universal valabile poate parea in exterior drept "aroganta sau naivitate".
Doi protestatari de la Pungeşti aflaţi în greva foamei au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Doi dintre cei 19 protestatari de la Pungesti aflati in greva foamei au avut nevoie de interventia Ambulantei, in timp ce alti sase protestatari au renuntat la greva, informeaza Mediafax. Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui a intervenit, vineri, in localitatea Silistea-Pungesti, pentru a acorda ingrijiri medicale in cazul a doua persoane in varsta de 59, respectiv 80 de ani, afl
MIHAI CHIŢU, VOCEA ROMÂNIEI 2013. Pro Tv, lider de audienţă
MIHAI CHIŢUL ESTE CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013
Horia Brenciu a început să plângă de emoţie la FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013
MIHAI CHIŢU ESTE CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013
Doi protestatari de la Pungeşti aflaţi în greva foamei au avut nevoie de îngrijiri medicale
Două din cele 19 persoane care marţi au intrat în greva foamei la Pungeşti (Vaslui), spunând că vor protesta astfel până când Chevron va opri activităţile de explorare a gazelor de şist, au avut nevoie de intervenţia Ambulanţei, în timp ce alţi şase protestatari au renunţat la grevă.
A apărut prima ediţie The ONE din 2014!
Prima ediţie din 2014 a revistei The ONE vă aduce atât idei inspirate de shopping, pentru o iarnă cât mai stylish, cât şi articole pe teme care ne preocupă în ultima vreme şi pe care încercăm să le readucem în actualitate.
Google "a cenzurat" site-ul rapgenius.com, considerat "o Wikipedia a hip-hopului"
Compania Google a eliminat site-ul rapgenius.com din rezultatele sale de căutare principale, miercuri, penalizând astfel această antologie online de versuri hip-hop, ai cărei proprietari au încercat să manipuleze algoritmul motorului de căutare.

Niciun comentariu: