vineri, 27 decembrie 2013

ZILE LIBERE ÎN 2014. Câte dintre sărbători sunt în timpul săptămânii
În anul 2014, bugetarii vor avea parte de 12 zile declarate libere prin Codul Muncii, o parte dintre ele ca sărbători legale, însă doar nouă sunt în timpul săptămânii.
Lovitura de stat in Turcia?
Scandalul de coruptie declansat la acest sfarsit de an in Turcia ameninta sa devina poate cel mai mare de acest gen din istoria republicana a tarii. El pune in pericol relatiile Ankarei cu Uniunea Europeana (UE) dar si stabilitatea regionala. Agentiile de stiri locale si internationale insista asupra acestui eveniment ca fiind de fapt un conflict dintre doi fosti aliati ce s-au sprijinit reciproc
Un aristocrat rosu: Ion Gheorghe Maurer si pseudo-justitia comunista
Atunci cand ni se spune ca tanara generatie de intelectuali romani este dezinteresata de trecutul totalitar, este reconfortant sa vezi ca lucrurile nu stau catusi de putin astfel. Salut publicarea pe "Contributors" a unui articol onest, informat si extrem de necesar despre istoria Institutului de Cercetari Juridice in anii comunismului. Autoarea este Diana Ionescu, doctor in drept la Uni
Atac armat în Italia: Tânărul român în moarte cerebrală a decedat.
Romanul in varsta de 21 de ani care era in moarte cerebrala, in Italia, dupa un atac armat in care mama lui fusese ucisa, a decedat vineri, relateaza Mediafax. Andrei Gabriel B., in varsta de 21 de ani, era in moarte cerebrala intr-un spital din Italia dupa atacul armat care a avut loc sambata trecuta. Atacul armat a avut loc pe 21 decembrie in localitatea Borgo Montella, situata in provincia ital
Gorj: Borsetă cu acte şi cu 3.000 de lei, găsită de un bărbat pe stradă şi restituită proprietarului
Un bărbat din Târgu Jiu a găsit pe stradă o borsetă în care se aflau documente, carduri bancare, dar şi peste 3.000 de lei şi a mers la Poliţie, borseta fiindu-i restituită celui care o pierduse.
Heidi Klum spune că nu îşi mai doreşte alţi copii
Top-modelul german Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit recent că nu îşi mai doreşte să devină mamă, precizând că este grozav să aibă deja patru copii.
Poliţia turcă a dispersat sute de protestatari care cereau demisia lui Recep Erdogan
Poliţia turcă a intervenit, vineri seară, pentru dispersarea a sute de persoane care încercau să ajungă în Piaţa Taksim din Istanbul pentru a cere demisia premierului Recep Tayyip Erdogan, afectat de un amplu scandal de corupţie, relatează AFP.
Călăraşi: Furnizarea utilităţilor, reluată pentru 32 de apartamente din blocul afectat de explozie
Furnizarea gazelor a fost reluată, vineri seară, către 32 de apartamente din blocul din Călăraşi afectat de explozia din seara de Crăciun, singura scară care nu va beneficia de alimentare cu utilităţi fiind cea unde s-a produs deflagraţia.
Trafic blocat pe DN 11, după ce o femeie a fost accidentată mortal în timp ce traversa neregulamentar
Traficul rutier este blocat, vineri seară, pe DN 11, între şoseaua de centură a Braşovului şi localitatea Hărman, în urma unui accident soldat cu decesul unei femei.
O instanţă din SUA a stabilit că programul NSA de colectare a datelor telefonice este legal
O instanţă din Statele Unite a stabilit că programul Agenţiei pentru Securitatea Naţională (NSA) de colectare a datelor despre convorbirile telefonice este legal, respingând o reclamaţie a Uniunii americane pentru drepturi civice (ACLU).
Tori Spelling ignoră infidelitatea soţului ei, afirmând că este mândră de familia sa fericită
Actriţa Tori Spelling a afirmat că este recunoscătoare pentru familia ei fericită, la doar o zi după ce a fost făcut public faptul că a fost înşelată de soţul său, actorul Dean McDermott.
Tânărul de 20 de ani care şi-a ucis tatăl şi bunica a mărturisit faptele. Motivul care l-a făcut să-şi atace familia
Tânărul din judeţul Călăraşi suspectat că şi-a ucis tatăl şi bunica, pe care i-a înjunghiat cu un cuţit, apoi i-a incendiat în casă, a fost reţinut, el recunoscând faptele în faţa anchetatorilor, cărora le-a spus că a mers beat acasă, iar cei doi au refuzat să îl primească în locuinţă.

Niciun comentariu: