miercuri, 16 ianuarie 2013

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună la Roma

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună la Roma:
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au o relaţie, pe care nu au confirmat-o şi nici infirmat-o, dar au fost văzuţi împreună la Roma, capitala Italiei.
Surse din anturajul vedetei susţin că ea şi fostul iubit al Andei Adam au plecat separat în capitala Italiei, cu curse diferite, dar “întamplarea” a făcut să se cazeze la acelaşi hotel.
Întrebată la”Acces direct” despre Victor Slav, fosta iubită a fostbalistului Adrian Cristea s-a arătat interesată de o nouă poveste de iubire. “Eu sunt singură, el este singur. E un bărbat discret, atrăgător. Cum să nu îţi placă de el. Vedem ce se întâmplă. Poate mă invită la o cafea şi mă duc, că sunt singură”, a declarat roşcata.
Şi-au pus o dorinţă la Fontana di Trevi
Fostul iubit al Andei Adam şi fosta iubită a lui Adrian Cristea au petrecut un week-end la Roma. E posibil ca această escapadă să fi fost un bun prilej de a se cunoşte mai bine şi să se placă, scrie eva.ro. “Am dat nas în nas cu ei pe via del Corso, în imediata apropiere a Fontanei di Trevi. Se plimbau liniştiţi, iar Bianca îl ţinea de braţ pe Victor. Ambii aveau ochelari

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: