duminică, 19 ianuarie 2014


”Alo, Bucureştiul e la graniţă cu Ungaria?” Câţi români au sunat, în ultimii opt ani, la telverde să reclame o faptă de corupţie
Liniile verzi înfiinţate de multe dintre instituţiile publice fie nu mai funcţionează, fie au fost redirecţionate către nişte numere de telefon care nu sunt gratuite, dar unde nu ne-a răspuns nimeni.
Fiscul poate considera anumite tranzacţii ca artificiale, dacă se obţine avantaj fiscal fără profit
Fiscul poate considera anumite tranzacţii ca fiind artificiale şi să nu le ia în considerare la calculul obligaţiilor bugetare, dacă acestea par să nu corespundă practicilor comerciale rezonabile şi produc avantaje fiscale fără risc comercial şi generează profit nesemnificativ.
Putin minimalizează decizia unor lideri occidentali de a nu veni la Jocurile Olimpice de la Soci
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a minimalizat duminică decizia unora dintre liderii occidentali de a nu veni la Jocurile Olimpice de la Soci care vor începe în mai puţin de trei săptămâni.
Presa internationala, dupa infrangerea lui Lucian Bute: Meciul a fost sambata seara, iar el nu a aparut in ring. Trebuia sa-l anunte cineva
Presa internationala a relatat pe larg despre infrangerea lui Lucian Bute, jurnalistii fiind critici la adresa pugilistului roman. "Poate ca Lucian nu a aflat ca are meci, trebuia sa-l anunte cineva. Meciul a fost sambata seara, iar el nu aparut in ring", au notat jurnalistii de la Montreal Gazzette.
Traian Basescu efectueaza de duminica pana marti vizite de stat in Israel si Teritoriile Palestiniene. 16:15 Declaratie de presa la plecare
Presedintele Traian Basescu se va afla de duminica pana marti in vizite de stat in Israel si Teritoriile Palestiniene, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va sustine o declaratie de presa la plecare, in jurul orei 16:15, in salonul oficial al Aeroportului International "Henri Coanda".
Manifestul unui ziarist de provincie: „Nu toți!”
Tânărul jurnalist Alin Cristea, Redactor-șef al publicației „Actual din Brăila” și colaborator al Reporter Virtual, publică un manifest „anti-generalizare” despre modul în care sunt văzuți „ziariștii de provincie”. Iată textul lui Alin (foto)

Niciun comentariu: