duminică, 19 ianuarie 2014

Cura de detoxifiere a Mihaelei Rădulescu


Dennis Rodman, internat într-o clinică de dezalcoolizare
Fostul baschetbalist al echipei Chicago Bulls, Dennis Rodman, criticat pentru recenta vizită în Coreea de Nord, s-a internat într-o clinică specializată în probleme de alcoolism, a anunţat, sâmbătă, agentul său la CNN, informează AFP.
Şase motive pentru care uleiul de cocos este un miracol al naturii
Uleiul de cocos, considerat un miracol al naturii, are proprietăţi medicinale uimitoare şi înlocuieşte cu succes alte produse folosite în gospodărie, fiind o alternativă accesibilă şi sănătoasă pentru anumite produse alimentare şi pentru îngrijirea personală, potrivit leaflifestyle.com.
Percheziţii în Bucureştil, Ilfov şi Giurgiu, la persoane suspectate de furturi din locuinţe
Poliţiştii au făcut, duminică, 24 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru a duce la audieri 25 de persoane suspectate că au spart mai mult locuinţe, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.
Australian Open: Numărul 1 mondial, Serena Williams, eliminată de Ana Ivanovici.
Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminata, duminica, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului, de sportiva sarba Ana Ivanovici, cap de serie numarul 14, scor 4-6, 6-3, 6-3. Williams a fost eliminata si anul trecut la Australian Open, in sferturi, de Sloane Stephens, iar in urma cu doi ani in optimi de rusoaica Ekaterina Makarova. Serena s-a impus
Semnificaţii istorice pentru ziua de 19 ianuarie.
La data de 19 ianuarie 1839 s-a nascut pictorul post-impresionist Paul Cézanne (m. 23 octombrie 1906). 1736 - S-a nascut englezul James Watt, inventatorul masinii cu abur (m. 25 august 1819) 1809 - S-a nascut scriitorul Edgar Allan Poe (m. 7 oct 1849) 1834 - La Bucuresti s-a deschis Scoala de muzica corala, de declamatie si literatura a Societatii Filarmonice 1853 - Are loc, la Roma, premiera oper
Pentagonul a deschis o anchetă, după publicarea unor fotografii cu soldaţi americani profanând cadavrele irakienilor. Atenţie, imagini deosbit de dure!
Daily Mail publică mai multe fotografii şocante, cu puşcaşi marini americani surprinşi în timp ce profanează cadavrele unor insurgenţi irakieni.
STUDIU. Motivul pentru care bărbaţii trecuţi de 40 de ani ar trebui să bea bere cu moderaţie
Bărbaţii trecuţi de vârsta de 40 de ani ar trebui să bea bere cu moderaţie
Caz unic la un spital din Kenya. Şi-a revenit din morţi după 20 de ore
Un bărbat din Kenya a surprins medicii după ce la aproximativ 20 de ore după ce a fost declarat mort s-a trezit la viaţă, relatează The Mirror.
O infirmieră din Marea Britanie, filmată în timp ce fura din casa bătrânei de care trebuia să aibă grijă
O femeie din Marea Britanie, angajată ca infirmieră, a fost condamnată la închisoare după ce a fost prinsă furând din casa bătrânei de care trebuia să aibă grijă, scrie Plymouth Herald.
De ce sunt comedianţii amuzanţi
Abilitatea comedianţilor de a-i amuza pe cei din jur provine de la o personalitate cu trăsături care apar în multe dintre cazurile pacienţilor care suferă de bipolaritate şi de schizofrenie.

Niciun comentariu: