joi, 2 ianuarie 2014

Cele mai piratate filme în 2013
"Hobbitul: O călătorie neaşteptată/ The Hobbit: An Unexpected Journey" a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat îndeaproape de "Django dezlănţuit/ Django Unchained", "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6" şi "Omul de oţel 3/ Iron Man 3", informează contactmusic.com.
Actriţa Charlize Theron vrea să adopte un al doilea copil
Actriţa de origine sud-africană Charlize Theron, care a adoptat un băieţel, numit Jackson, în vârstă de doi ani, îşi doreşte încă un copil, artista urmând să înceapă în ianuarie procedurile de adopţie, informează contactmusic.com.
Cluj: Patru tineri au fost răniţi după ce maşina în care erau a intrat într-un stâlp de electricitate
Patru tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a lovit, miercuri seară, un stâlp de electricitate aflat la intrarea într-o benzinărie din Dej, judeţul Cluj, din cauza impactului fiind avariată şi o gheretă.
CALENDARUL evenimentelor sportive în anul 2014 (III)
Calendarul evenimentelor sportive în anul 2014 - perioada august - decembrie:
CALENDARUL evenimentelor sportive în anul 2014 (II)
Calendarul evenimentelor sportive în anul 2014 - perioada aprilie - iulie:
CALENDARUL evenimentelor sportive în anul 2014 (I)
Calendarul evenimentelor sportive în anul 2014 - perioada ianuarie - martie:
Ministrul german de Externe apără libertatea de circulaţie şi de muncă în Europa
Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a apărat, joi, libertatea de circulaţie şi de muncă în Europa, în timp ce partidul său a criticat partenerii de coaliţie în dezbaterea privind numărul bulgarilor şi românilor care vin în Germania, relatează TheLocal.de.
Urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar
Urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Dana Nicolaescu, soţia regretatului cineast.
METODA ACCIDENTUL. Suceveancă înşelată cu 5.500 de euro de un fals avocat
O femeie în vârstă de 61 de ani, din oraşul sucevean Gura Humorului, a fost înşelată cu 5.500 de euro de un fals avocat care susţinea că fiul femeii, rezident în Marea Britanie, ar fi accidentat o persoană şi avea nevoie de bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Nou-născut găsit abandonat în toaleta unui tren în gara Craiova, copilul este la spital în stare bună
Un bebeluş a fost găsit abandonat în toaleta unui tren care a ajuns în Gara Craiova de către poliţiştii Transporturi Feroviare şi a fost transportat la spital, în prezent fiind în afara oricărui pericol, poliţiştii declaşând cercetări pentru găsirea părinţilor copilului.
Fostul preşedinte pakistanez Pervez Musharraf, la spital.
Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost transportat de urgenta, joi, la un spital militar, din cauza unor "probleme cardiace", au anuntat politia si apropiatii acestuia, transmite Mediafax. Citeste si: Pakistan: Fostul presedinte Musharraf, arestat la numai o zi dupa eliberare Musharraf, in varsta de 70 de ani, trebuia sa compara in fata unui tribunal infiintat de Guvern pen
Trenul internaţional Corona oprit după ce locomotiva a fumegat a avut o întârziere de 100 de minute
Trenul internaţional Corona, care circulă pe ruta Braşov - Budapesta şi care a fost oprit, miercuri seară, în gara Stânceni, judeţul Mureş, după ce a locomotiva a început să fumege, a plecat cu o întârziere de o sută de minute din Mureş, garnitura fiind în final tractată de o altă locomotivă.
O ambulanţă a ajuns într-o groapă în zona Pasajului Mihai Bravu,după ce s-a ciocnit cu un autoturism
O ambulanţă privată de dializă, care nu se afla în misiune, a fost implicată într-o tamponare, joi dimineaţă, în zona Pasajului Mihai Bravu, aflat în construcţie, după ce a trecut pe roşu şi s-a ciocnit cu un autovehicul care circula regulamentar, ajungând într-o groapă.
Care este ritmul cardiac normal
Ritmul cardiac arata de cate ori pe minut bate inima unei persoane. Un ritm cardiac normal depinde de fiecare individ in parte, in functie de varsta, marimea corpului, de cat de des face exercitii fizice, conditiile inimii sau medicatie. Emotiile pot avea, de asemenea, un impact asupra ritmului cardiac, avand in vedere ca acesta creste atunci cand inima este supusa unor factori de stres. Este impo
Mai multe organe vitale ale lui Ariel Sharon au încetat să funcţioneze normal
Mai multe organe vitale ale lui Ariel Sharon, şi nu numai rinichii, aşa cum a anunţat presa miercuri, au încetat să mai funcţioneze normal, a declarat joi directorul spitalului Tel Hashomer, situat în apropiere de Tel-Aviv, unde este internat fostul premier.
Salariul minim brut a crescut la 850 de lei la 1 ianuarie.
Salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata a crescut, din 1 ianuarie 2014, de la 800 la 850 de lei, pentru un program complet de lucru de 168 de ore in medie pe luna, transmite Mediafax. Salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata ar urma sa creasca inca o data in 2014 si sa ajunga la 900 de lei. Odata cu cresterea salariului minim brut creste si valoarea punctului de amenda (
Fostul preşedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost transportat de urgenţă la spital
Fostul preşedinte pakistanez Pervez Musharraf, convocat în faţa unui tribunal special care urmează să îl judece pentru "înaltă trădare", a fost transportat de urgenţă, joi, la un spital militar din cauza unor "probleme cardiace", au anunţat poliţia şi apropiaţii acestuia.
POVESTIRI LA GURA SOBEI Doamna Mihai, axioma respectului FOTO DE COLECTIE
Era a doua zi a Crăciunului. Dărăbănenii, în mirosul de brad și cozonaci, își așteptau rudele în ospeție. Părinți și copii deopotrivă, strânși în jurul meselor cu bucate depănau ...

Niciun comentariu: