miercuri, 15 ianuarie 2014

CNA: Melodiile Paraziţii "De ziua ta" şi "Toate-s la fel", interzise de la difuzare înainte de 23.00
Şapte melodii, între care trei ale trupei Paraziţii - "De ziua ta", "Toate-s la fel" şi "Bagabonţii 99" -, au fost interzise de la difuzare pe posturile de televiziune şi radio înainte de ora 23.00, printr-o decizie luată, miercuri, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).
Guvernul va elabora săptămâna viitoare calendarul proiectelor de investiţii convenite cu China
Premierul Victor Ponta a anunţat că, săptămâna viitoare, Executivul va începe redactarea unui calendar al implementării proiectelor de investiţii convenite cu Guvernul Chinei în luna noiembrie, cu prilejul summit-ului China - Europa Centrală şi de Est.
Un blogger francez susţine că actriţa Julie Gayet ar fi însărcinată în patru luni
Un blogger francez, care citează un jurnalist de la televiziunea M6, a afirmat că actriţa Julie Gayet, care ar avea o relaţie amoroasă cu preşedintele francez François Hollande, ar fi însărcinată în patru luni, potrivit unui mesaj publicat marţi seara pe Twitter şi retras ulterior, relatează rtl.be.
Cine este Nicusor Constantinescu, baronul PSD de Constanta acuzat de abuz in serviciu. Ce spunea in octombrie 2013 despre DNA: Eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine, pentru ca fac politie politica in loc sa faca anchete profesioniste
Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu, ridicat miercuri de procurorii DNA, se afla la al treilea mandat consecutiv in fruntea judetului. Este absolvent al Institutului de Marina din Constanta. A intrat in politica dupa ce a activat in domeniul presei, in anii '90 fiind coleg si asociat cu fratii Mazare intr-un trust de presa din Constanta. Este unul dintre cei mai puternici baroni local
Elena Băsescu a informat-o pe Ashton despre abuzurile asupra şcolilor româneşti din Transnistria
Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a informat-o pe Catherin Ashton, şefa diplomaţiei europene, în legătură cu abuzuri comise de Tiraspol asupra şcolilor şi liceelor cu predare în limba română din Transnistria, şi a întrebat-o ce demersuri are în vedere pentru a stopa aceste abuzuri.
Numărul de conturi româneşti din Facebook a atins 7 milioane
Numărul de conturi româneşti din reţeaua Facebook a atins 7 milioane, în creştere cu 25% faţă de ianuarie 2013, din care 1,4 milioane aparţin utilizatorilor din Bucureşti, potrivit Facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor româneşti create pe reţeaua socială.
Pocora: MJ trebuie să pregătească un proiect de modificare a Codului penal în acord cu decizia CC
Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat pentru MEDIAFAX că, în urma deciziei Curţii Constituţionale privind modificările la Codul penal, Ministerul Justiţiei va trebui să pregătească un nou proiect care să pună în acord decizia Curţii Constituţionale cu modificările necesare.
Boc: Cer urgent sesiune extraordinară în Parlament pentru a opri vânzarea terenurilor către străini
Fostul premier Emil Boc cere USL convocarea urgentă a Parlamentului în sesiune extraordinară pentru a opri vânzarea terenurilor către străini.
Prinţul Felix al Luxemburgului va deveni tată pentru prima oară
Prinţul Felix al Luxemburgului şi soţia acestuia, prinţesa Claire, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în iunie.
Paulo Coelho preferă "alchimia" reţelelor de socializare în defavoarea interviurilor
Scriitorul brazilian Paulo Coelho, autor de bestselleruri, nu mai acordă interviuri, nici chiar la lansările cărţilor sale, întrucât preferă să se adreseze "direct" publicului prin intermediul reţelelor de socializare, a anunţat romancierul sud-american, marţi, pe contul său de Twitter.
Cântăreaţa Ciara este însărcinată
Cântăreaţa americană Ciara, care este logodită cu rapperul şi producătorul muzical Future, a anunţat că este însărcinată cu primul copil al cuplului.
VIDEO Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA. Presedintele CJ Constanta este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave. Prejudiciu: peste 5 milioane euro
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost ridicat miercuri de procurorii DNA, anunta B1 Tv. Nicusor Constantinescu (PSD) este acuzat de abuz in serviciu. Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere, iar surse judiciare afirma ca acesta a opus re
Un elev a ajuns la spital după ce s-a bătut cu un coleg. ...
Doi elevi s-au batut, miercuri, in curtea Liceului Harnaj din cartierul Baneasa. Unul dintre ei a avut nevoie de ingrijiri medicale si a fost transportat la Spitalul Elias. Echipajul SMURD care-l transporta pe adolescent a fost implicat intr-un accident rutier. Vinovat de accident este chiar unul dintre angajatii scolii. Politia a constatat ca acesta avea o alcoolemie de 1,26 la mie.
Confuzie în Franţa privind nominalizarea actriţei Julie Gayet, presupusa amantă a lui François Hollande, la o prestigioasă instituţie publică
Actriţa Julie Gayet, cu care preşedintele francez François Hollande ar avea o presupusă relaţie, se află în centrul unei polemici, după ce Guvernul a dezminţit nominalizarea sa în juriul Villa Medicis, anunţată totuşi pe site-ul prestigioasei instituţii publice cu sediul la Roma.

Niciun comentariu: