miercuri, 15 ianuarie 2014

Antena 3 a blocat petitia la 110.092 de semnaturi. Doar 48% sunt din Bucuresti si orasele mari
Desi si luni seara, la 'Sinteza Zilei', Mihai Gadea s-a laudat cu cele peste 100.000 de semnaturi adunate pe petitia online initiata de Antena 3, in marti dimineata initiatorii au decis sa inchida lista de semnaturi, scrie Adrian Halpert, pe blogul lui.
Băsescu: Obiectivele relaţiei cu SUA, imposibil de atins în afara consolidării statului de drept
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii misiunilor diplomatice de la Bucureşti, că obiectivele în relaţia cu SUA sunt imposibil de atins în afara menţinerii angajamentului ferm privind consolidarea statului de drept.
Băsescu: Va mai dura câţiva ani până să adoptăm Euro. Progresele sunt semnificative
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, în cadrul întâlnirii anuale cu misiunile diplomatice acreditate la Bucureşti, că va mai dura câţiva ani până ca România să adopte Euro, dar că progresele pentru îndeplinirea criteriilor sunt semnificative.
Modificările aduse Codului Penal sunt NECONSTITUŢIONALE
Modificările la Codul Penal adoptate de Camera Deputaţilor în 10 decembrie 2013 sunt neconstituţionale, a decis, miercuri, Curtea Constituţională. Judecătorii CC au discutat sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi cele ale PDL privind modificările la Codul Penal adoptate de Camera Deputaţilor în 10 decembrie 2013.
Traian Basescu: Vom face o oferta politica Republicii Moldova daca nu se reuseste asigurarea securitatii si suveranitatii acestei tari
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca Romania "nu poate ramane impasibila" daca vor exista provocari din Transnistria si zona gagauza iar Bucurestiul va face o oferta "politica" Republicii Moldova daca nu se reuseste "asigurarea securitatii si suveranitatii" acestei tari.
Superimunitatea, neconstituţională.
Curtea Constitutionala a decis miercuri ca superimunitatea alesilor este neconstitutionala. Cei 9 judecatori ai CCR au admis in unanimitate sesizarile de neconstitutionalitate a modificarilor aduse Codului Penal de catre parlamentari. Alesii nostri s-au grabit sa se apere de legea penala, eliminandu-se din categoria functionarilor publici cu scopul de a scapa de anchete penale si de condamnarea la
Tribunalul a respins acţiunea Antena 1 împotriva lui Petrişor Obae în cazul Ioana Tufaru.
Tribunalul Bucuresti a respins actiunea Antena Group impotriva editorului Paginademedia.ro, Petrisor Obae, in cazul Ioana Tufaru. Solutia pronuntata astazi spune ca instanta “respinge ca neintemeiata cererea reclamantei. Cu apel in termen de 15 zile de la comunicare.' Antena TV Group l-a actionat in instanta pe Petrisor Obae, dupa ce pe site-ul detinut de jurnalist - paginademedia.ro - au fost pub
Horia Moculescu a fost operat de colecistită acută litiazică.
Compozitorul Horia Moculescu a fost operat, miercuri dimineata, de colecistita acuta litiazica, starea acestuia dupa interventia chirurgicala fiind buna, a declarat pentru Mediafax, profesorul Mircea Beuran, seful Clinicii de Chirurgie II de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Profesorul Mircea Beuran a precizat ca interventia a durat aproximativ 45 de minute, starea postoperatorie a pa
Bătrân din Bucureşti, înşelat de trei indivizi cu un teren în valoare de peste 100.000 de euro
Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii bucureşteni după ce, la sfârşitul anului trecut, au vândut un teren situat în Sectorul 5, care aparţinea unui bătrân fără discernământ, în vârstă de 85 de ani, pentru care au încasat peste 100.000 de euro, informează Poliţia Capitalei.
Trupa braziliană Sepultura vine la Bucureşti
Trupa braziliană Sepultura va participa la cea de-a doua ediţie a festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc pe 7 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Fostul număr doi de la CIA vrea păstrarea programului NSA. "Este suficient să fie util o singură dată, pentru ca să fie considerat inestimabil"
Fostul număr doi de la CIA, Michael Morell, a apreciat miercuri că programul controversat NSA cu privire la "metadate" telefonice ar fi necesar să fie amendat, dar nu suprimat, cu trei zile înainte de anunţarea unei reforme de către preşedintele Barack Obama, relatează AFP.
Actorul Michael Fassbender are o relaţie cu Mădălina Ghenea
Actorul irlandezo-german Michael Fassbender, nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din drama "12 ani de sclavie/ 12 Years of Slave", are o relaţie cu fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea, fosta iubită a actorului Gerard Butler, informează contactmusic.com.
Ban Ki-moon: Jumătate dintre sirieni au nevoie de un ajutor de urgenţă
Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a declarat miercuri, în cursul unei Conferinţe a donatorilor, în Kuwait, că jumătate din populaţia siriană are nevoie de un ajutor de urgenţă, în această ţară devastată de război.
Mădălina Ghenea are o relaţie cu un actor nominalizat la Globurile de Aur. Cine este noul partener al româncei
Fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea, fosta iubită a actorului Gerard Butler, are o relaţie cu un actor nominalizat la Globurile de Aur 2014, informează presa internaţională.
Zegrean, despre referendum: Nu poate să încalce nimeni decizia poporului
Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat miercuri, răspunzând unei întrebări privind declaraţiile şefului statului privind revizuirea Constituţiei şi rezultatul referendumului din 2009 pentru Parlamentul unicameral, că nimeni nu poate să încalce decizia poporului român.
Banca Mondială: România, creştere economică de 2,5% în 2014.
Banca Mondiala anticipeaza pentru acest an o crestere de 2,5% a economiei Romaniei, similara cu cea estimata pentru 2013, indicatorul urmand sa accelereze usor anul viitor, la 2,7,%, potrivit Prognozei Economice Globale a institutiei financiare internationale. Banca Mondiala a imbunatatit astfel estimarile pentru 2013 si 2014 in cazul Romaniei fata de editia de anul trecut a raportului, dar a redu
Ciprian Dinu, suspendat şase etape după faultul asupra lui Dan Roman
Fundaşul echipei FC Botoşani, Ciprian Dinu, a fost suspendat şase etape de către Comisia de Disciplină a LPF, pentru faultul asupra lui Dan Roman, de la Gaz Metan Mediaş, la meciul disputat în 19 decembrie 2013, în etapa a XIX-a a Ligii I.
Băsescu acuză lipsa de reacţie în privinţa Republicii Moldova: Ştim că butoanele nu sunt la Chişinău, dar puţini avem curaj
Preşedintele Băsescu acuză lipsa de reacţie la nivel european faţă de riscurile în privinţa independenţei şi suveranităţii Republicii Moldova, precizând că România nu va rămâne impasibilă politic dacă din Transnistria sau din zona găgăuză vor porni provocări care să întoarcă Moldova din drumul spre UE.
Hollande promite reducerea taxelor pe muncă plătite de companii cu 30 miliarde euro
Preşedintele francez Francois Hollande va încerca să revigoreze economia prin reducerea taxelor pe forţa de muncă plătite de companii, cu un impact total de 30 miliarde euro, şi a promis că va încerca să scadă taxa pe profit, să amelioreze birocraţia şi să relaxeze reglementările pe piaţa muncii.
Un ministru francez s-a referit la Julie Gayet ca fiind "partenera" lui Hollande
Ministrul francez pentru Buget Bernard Cazeneuve s-a referit miercuri la actriţa Julie Gayet ca fiind "partenera" lui François Hollande, repetând astfel formularea unui jurnalist, după care s-a corectat, într-o intervenţie la un post de televiziune.

Niciun comentariu: