duminică, 5 ianuarie 2014

Cum au fost muşamalizate în Parlament operaţiunile „Codul Penal” şi „Graţierea”
Operaţiunile „Codul Penal” şi „Graţierea”, realizate la începutul lunii decembrie în Parlament, au fost muşamalizate de conducerea Camerei Deputaţilor, care nu a dorit să discute neregulile evidente privind modul în care aceste proiecte legislative au fost aprobate în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor.
MAREA DESCENTRALIZARE a produs ruptura în USL. Mazăre: Cu cât PNL pleacă mai repede de la guvernare, cu atât mai bine
Marea descentralizare a produs o ruptură în USL, liderii din teritoriu ai PSD acuzându-i pe Crin Antonescu şi pe miniştrii PNL că îşi doresc doar puterea şi nu îşi respectă promisiunile electorale.
Volei feminin: România a ratat calificarea la turneul final al CM din 2014.
Romania a ratat calificarea la turneul final al CM de volei feminin din 2014, dupa ce a fost invinsa de reprezentativa Turciei, cu scorul de 3-0, incheind astfel grupa preliminara I pe locul secund. Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-23, 25-18, dupa 76 minute de joc, potrivit Mediafax. In primele doua partide din cadrul turneului de la Ankara, tricolorele au invins Ucraina, cu 3-2, si Cipru, cu 3-0
Blatter şi Platini deplâng "pierderea unei legende" a fotbalului, Eusebio
Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, şi conducătorul UEFA, Michel Platini, au deplâns, duminică, "pierderea unei legende" a fotbalului, după anunţul privind decesul fostului atacant portughez Eusebio.
Barroso: Este o zi tristă pentru fotbalul portughez şi cel mondial
Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, duminică, după anunţul privind decesul fostului atacant Eusebio, că este o zi tristă pentru fotbalul portughez şi cel mondial.
Papa Francisc cere Bisericii Catolice o nouă abordare faţă de copiii cu părinţi de acelaşi sex
Papa Francisc a cerut o reexaminare a comportamentului Bisericii Catolice faţă de copiii cuplurilor de acelaşi sex şi cuplurilor divorţate, avertizând împotriva unei atitudini care ar însemna "inocularea unui vaccin împotriva credinţei".
Hakkinen către Schumacher: "Trebuie să lupţi din nou, aşa cum o făceam amândoi pe pistă"
Fostul pilot de Formula 1 Mika Hakkinen i-a adresat o scrisoare deschisă germanului Michael Schuacher, în care a notat că accidentul suferit de acesta este "doar o nouă provocare" şi că fostul campion trebuie acum să lupte aşa cum o făcea atunci când concura.
Năstase şi-ar putea afla luni sentinţa definitivă în dosarul Zambaccian.
Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, in care Adrian Nastase este acuzat de fapte de coruptie, ar putea fi data luni de judecatorii ICCJ, dupa ce, in prima instanta, fostul premier a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, fiind achitat pentru luare de mita, potrivit Mediafax. Adrian Nastase este acuzat in acest caz ca ca, in perioada 2002 - 2004, in calitate de
Efectele marijuanei asupra creierului şi corpului uman
Marijuana, stupefiant legalizat recent în Washington şi Colorado pentru uz recreaţional, are întrebuinţări medicinale, însă poate avea şi efecte dăunătoare asupra corpului şi minţii
STRUCTURA ANULUI ŞCOLAR 2013-2014. Câte zile de vacanţă vor avea elevii
STRUCTURA ANULUI ŞCOLAR 2013-2014. Ministerul Educaţiei a publicat în Monitorul Oficial structura anului şcolar 2013-204. Elevii merg la cursuri luni, 16 septembrie 2013, chiar dacă profesorii vor merge la şcoală începând de la 1 septembrie 2013.
Romania Tv: Protocolul USL, doar pe hartie in 8 judete. PSD si PNL si-ar fi format alte majoritati
Protocolul de colaborare USL ar fi pe cale sa se rupa in 8 judete, unde PSD si PNL si-ar fi format deja alte majoritati, in afara Uniunii Social-Liberale, anunta Romania Tv. Daca liberalii au preferat aliantele cu PDL, PSD s-a orientat spre PPDD. Potrivit sursei citate, PNL a fost majoritati locale cu PDL in: Botosani, Dambovita, Valcea, Brasov, Alba, Caras-Severin. In aceste judete, liberalii si-
Efectele benefice ale renunţării la alcool timp de o lună
Persoanele care renunţă la alcool timp de o lună au mai multe şanse de a reduce nivelul colesterolului, de a scăpa de kilogramele în plus, de a-şi îmbunătăţi calitatea somnului şi astfel îi oferă şi ficatului şansa de a se recupera după anumite excese.
Două treimi dintre spanioli vor ca regele Juan Carlos să abdice
Şaizeci şi doi la sută dintre spanioli vor ca regele Juan Carlos să abdice, iar abia unul din doi spanioli mai susţin monarhia, potrivit unui sondaj publicat duminică de către ziarul de centru-dreapta El Mundo, cu ocazia împlinirii a 76 de ani de către suveranul spaniol, relatează AFP.
Forumul Civic al Românilor cere sancţionarea „fenomenului extremist maghiar”
Forumul Civic al Românilor cere măsuri ferme pentru sancţionarea „fenomenului extremist maghiar”, şi face un apel la partidele româneşti să nu mai accepte UDMR ca partener la guvernare până când aceasta nu va renunţa „la pretenţiile sale hungariste”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Papa Francisc va vizita Ţara Sfântă în perioada 24-26 mai.
"In atmosfera de bucurie a acestei perioade de Craciun, doresc sa anunt ca de la 24 si pana la 26 mai voi efectua un pelerinaj in Tara Sfanta", a declarat Papa argentinian, precizand ca aceasta calatorie va cuprinde trei etape, si anume Amman, Betleem si Ierusalim.

Niciun comentariu: