duminică, 5 ianuarie 2014

Presa britanică: Românilor li se cere şpagă la graniţa cu Ungaria. Cum sunt învăţaţi imigranţii să falsifice documente pentru a primi ajutoare sociale în Anglia
Un grup de români care au plecat să muncească în Anglia au fost opriţi la graniţă în Ungaria unde li s-ar fi cerut 300 de euro pentru a fi lăsaţi să treacă
Jamie Oliver spune că nu este "chiar cel mai bun părinte". "Dacă vreunul dintre copiii mei va merge la facultate, voi fi şocat"
Celebrul bucătar englez Jamie Oliver a mărturisit recent că, pe cât de inventiv este în bucătărie, pe atât de nepriceput este în rolul de părinte.
Un gel comestibil contra senzaţiei de foame, dezvoltat de cercetătorii britanici
Un gel comestibil care oferă senzaţia de saţietate, contribuind la pierderea în greutate, a fost dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea din Birmingham, din Marea Britanie.
Trei zile de doliu naţional în Portugalia după moartea lui Eusebio
Guvernul portughez a decretat trei zile de doliu naţional, după moartea legendarului fotbalist Eusebio, care a încetat din viaţă la 71 de ani, din cauza unui stop cardiac, informează Record.
Papa Francisc a anunţat că va vizita Ţara Sfântă în perioada 24-26 mai
Papa Francisc a anunţat duminică, după rugăciunea Angelus, în Piaţa Sfântul Petru, că va efectua o vizită în Ţara Sfântă în perioada 24-26 mai.
Mourinho: Eusebio este nemuritor
Tehnicianul formaţiei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat, duminică, la postul portughez RTP, că fostul atacant Eusebio, care a încetat din viaţă la 71 de ani, a fost una dintre marile personalităţi ale Portugaliei, iar prin ceea ce lasă în urmă a devenit nemuritor.
Analişti: Creşterea economiei SUA se va accelera în 2014
Creşterea economiei Statelor Unite ale Americii se va accelera în 2014, dar ritmul expansiunii va fi sub potenţial, la aproape cinci ani de la încheierea recesiunii, potrivit analiştilor citaţi de Bloomberg.
Cum să scapi definitiv de e-mail-urile nedorite
Business Insider publică un material despre o extensie Google Chrome, care permite utilizatorilor de Gmail să blocheze toate e-mail-urile nedorite, fiind mult mai eficient decât filtrele obişnuite.
Unul din trei adulţi din întreaga lume este obez sau supraponderal
Aproximativ 33% dintre adulţii din întreaga lume sunt în prezent clasificaţi ca fiind obezi sau supraponderali, se arată într-un raport realizat de Overseas Development Institute din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.
Tradiţii şi obiceiuri de Bobotează: fetele pun busuioc sub pernă, iar bărbaţii se întrec să scoată crucea din apă
Boboteaza sau Botezul Domnului, sărbătoarea din 6 ianuarie cunoscută şi sub denumirile "Arătarea Domnului" sau "Epifania", şi ziua Sfântului Ioan, din 7 ianuarie, marchează sfârşitul ciclului de sărbători dedicate Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos.
O reclamă a Vodafone Egipt, acuzată că include mesaje subliminale ce îndeamnă la atacuri teroriste. VIDEO
Reprezentanţa Vodafone Egipt se confruntă cu acuzaţii grave, după ce un Ahmed Spider, un cântăreţ rap, a spus că o reclamă 

Niciun comentariu: