joi, 23 ianuarie 2014


Două fete paramedic voluntar la SMURD, primele ajunse la răniţi după ore întregi prin zăpadă
Două tinere paramedic voluntar la SMURD Cluj au fost primele care au ajuns la răniţii din Apuseni, după ore întregi prin zăpadă şi cu un rucsac de 18 kilograme. Le-a impresionat tenacitatea localnicilor, "mânaţi doar de dorinţa de a ajunge la răniţi", fără să se plângă de frig sau oboseală.
CUTREMUR de 4,8 grade în Vrancea, simţit şi la Bucureşti
Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora 8.15, în zona Vrancea, seismul fiind simţit şi la Bucureşti.
Perechea Horia Tecau/Sania Mirza, in semifinalele Australian Open la dublu mixt
Perechea Horia Tecau/Sania Mirza (Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Tecau si Mirza au invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-4, dupa o ora si trei minute, cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi/Julia Goerges (Pakistan/Germania).
Procurorul General ia ”în calcul” anchetarea modului în care au acţionat autorităţile pentru salvarea victimelor accidentului aviatic Apuseni
Procurorul General Tiberiu Niţuia în calcul autosesizarea în cazul derulării operaţiunii de salvare după tragedia aviatică din Apuseni. moment procurorii Parchetului General nu au deschis o achetă privind operaţiunile Ministerulu

Niciun comentariu: