luni, 27 ianuarie 2014

Nicolae Breban, Mircea Cărtărescu, Norman Manea şi Varujan Vosganian, propuşi pentru PREMIUL NOBEL
Nicolae Breban, Mircea Cărtărescu, Norman Manea şi Varujan Vosganian sunt scriitorii propuşi anul acesta de către Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din România (USR) pentru premiul Nobel, potrivit unui anunţ postat pe site-ul USR.
Madonna a purtat la gala Grammy un corset din colecţia Murmur, un brand al româncei Andreea Bădală
Cântăreaţa Madonna a purtat, duminică, la cea de-a 56-a ediţie a galei premiilor Grammy, un corset alb Zest, care face parte din colecţia Murmur by Andreea Bădală.
Care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le facem în baie - FOTO
De la produsele de curăţenie pe care le folosim, până la locul în care ţinem periuţa de dinţi, cei mai mulţi dintre noi încalcă sfaturile specialiştilor în legătură cu baia şi toaleta. Huffington Post a alcătuit o listă cu cele mai frecvente greşeli pe care le facem în baie.
Turiştii străini au adus Spaniei venituri record de 59 de miliarde de euro, în 2013
Cheltuielile turiştilor străini în Spania au crescut anul trecut cu 9,6%, la 59,1 de miliarde de euro, un nou nivel record, ca urmare a numărului mai mare de vizitatori, dar şi a bugetelor în urcare ale acestora.
Ger, viscol şi ninsori. Prognoza meteo până pe 9 februarie.
Meteorlogii au emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, dupa ninsori abundente, urmeaza zile friguroase, geroase chiar. Vor mai fi si precipitatii sub forma de ninsoare, in majoritatea regiunilor, insa dupa 1 februarie se anunta lapovite si ploi. Conform ANM, un nou cod de viscol va fi emis zilele urmatoare, pentru sudul tarii, urmand sa vizeze perioada miercuri dimineata - j
Om de afaceri american: Bogaţii sunt trataţi ca evreii în timpul Holocaustului
Omul de afaceri american Thomas Perkins se plânge că modul în care sunt trataţi în prezent bogaţii este asemănător cu cel în care erau trataţi evreii în timpul Holocaustului.
Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal de la Pattaya Open
Alexandra Dulgheru a reușit să se califice, luni, pe tabloul principal de simplu feminin de la Pattaya Open, din Thailanda, turneu dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Alexandra Dulgheru a reușit să se impună în turul doi al calificărilor pe tabloul principal de simplu feminin, în trei seturi, în fața australiencei Anastasia Rodionova, cap de serie numărul 4. Alexandra Dulgheru a pierd
Imagini cu femeile militar din Coreea de Nord. GALERIE FOTO
Coreea de Nord are una din cele mai numeroase armate din lume, iar mulţi dintre militari sunt femei. Mai mult, traficul din capitala Phenian şi din oraşele mari este coordonat de tinere poliţiste.
Cele mai seducătoare femei din istorie. GALERIE FOTO
Nu multe sunt femeile care au reuşit să intre în istorie graţie şarmului. Sunt însă câteva femei care vor fi ţinute minte drept cele mai seducătoare femei ale tuturor timpurilor, scrie Huffington Post care a întocmit o listă a unor astfel de personaje.
„iPad-ul” din sticlă, vândut cu 200 de dolari
Un bărbat din California a păcălit mai mulţi oameni pe stradă, vânzându-le iPad-uri false. Bărbatul cumpără oglinzi pe care le pune în cutii de iPad şi le vinde pentru 200 de dolari bucata pe stradă, scrie Geek.com.
De ce este de preferat să vă uscaţi mâinile cu prosoape de hârtie şi nu cu uscătoare cu aer cald
Uscatul mânilor nu are doar rolul de a elimina apa, ci şi bacteriile, atrag atenţia cercetătorii, iar prosoapele de hârtie sunt mai igienice decât uscătoarele electrice, cu aer cald, transmite Abc.net.au.
Om de afaceri american: Bogaţii sunt trataţii ca evreii în timpul Holocaustului
Omul de afaceri american Thomas Perkins se plânge că modul în care sunt trataţi în prezent bogaţii este asemănător cu cel în care erau trataţi evreii în timpul Holocaustului.
Vasile Avram cere suspendarea lui Adalbert Kassai pentru conflict de interese
Vasile Avram, înscris în lupta pentru şefia FRF, a solicitat conducerii federaţiei, printr-o notificare, suspendarea secretarului general Adalbert Kassai până la instalarea noului preşedinte, pentru conflict de interese, acesta fiind anunţat că face parte din echipa unui candidat, Gheorghe Popescu.

Niciun comentariu: