vineri, 3 ianuarie 2014


VREMEA se menţine mai caldă decât normal, temperaturile putând atinge 13 grade. PROGNOZA METEO pentru weekend
Sâmbătă, vremea va fi caldă pentru această dată în toate regiunile, dar cu precădere în cele vestice, la deal şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest până în jur de 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 grade în depresiuni şi 7...8 grade în Dealurile Banatului şi ale Crişanei.
Renault: Dacia, locul 5 anul trecut pe piaţa franceză, cu cea mai bună creştere a vânzărilor
Vânzările Dacia au crescut anul trecut în Franţa cu 11%, la 93.800 autovehicule, cu o cotă de peste 5% din piaţă, marca românească intrând în top 5 producători, a anunţat grupul Renault.
Fost lider al PD Covasna, bătut de un grup de tineri pe stradă, pe motiv că nu vorbea limba maghiară
Fostul lider al PD Covasna Gheorghe Preduţ a depus o plângere la Poliţie, reclamând că în noaptea de Revelion a fost bătut pe stradă, în zona Tribunalului Covasna, de un grup de tineri, pe motiv că nu cunoaşte limba maghiară, în urma loviturilor bărbatul suferind o fractură costală.
Bomba anului 2014 | Andreea Marin s-a căsătorit cu turcul Tuncay Ozturk
Andreea Marin oferă românilor prima surpriză bombă pe 2014, a devenit sultana turcului Tuncay Ozturk. Anunțul căsătoriei celor doi a fost făcut de turc pe pagina sa de facebook. Andreea Marin continuă să ofere surprize-surprize românilor chiar în primele zile din 2014. La nici un an de la divorțul de Ștefan Bănică Junior, diva surprizelor s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk. Anun
Euro a crescut la 4,4882 lei în 2014
2014 vine cu un leu mai slab în fața monedei euro. Banca Naţională a României a stabilit un curs de referinţă de 4,4882 lei/euro, în creştere cu 0,35 bani faţă de ultima cotaţie din 2013. Anul 2014 vin atât cu taxe și impozite mai mari da și cu un leu mai slab în fața euro. Rata de schimb anunţată vineri  de BNR, reprezintă maximul din 21 iunie 2013, când euro a fost cotat la 4,5209 lei. Moneda na
India: Premierul Manmohan Singh anunta, in prima conferinta de presa din ultimii trei ani, ca se retrage si ii cere lui Rahul Gandhi sa devina candidat la sefia guvernului
Premierul indian Manmohan Singh a anuntat vineri ca se va retrage din viata politica dupa alegerile din acest an si i-a cerut mostenitorului dinastiei Gandhi, Rahul, sa-i succeada, in cazul unei victorii improbabile a partidului Congresului, scrie AFP.
Românii vor plăti mai puţin pentru TIMBRUL DE MEDIU în 2014
Românii vor plăti mai puţin pentru TIMBRUL DE MEDIU din 2014, acest lucru fiind datorat cursului mai scăzut de schimb valutar.
Un ziar din China a dezvăluit metoda prin care Kim Jong-un şi-ar fi executat unchiul: a fost mâncat de viu de 120 de câini
Publicaţia chineză Wen Wei Po a dezvăluit recent că Jang Song-thaek, unchiul prin alianţă al liderului nord-corean Kim Jong-un, ar fi fost executat printr-o metodă extrem de crudă.
Rochia lui Marilyn Monroe din filmul "Şapte ani de căsnicie" - ţinuta favorită din istoria filmului - FOTO
Emblematica rochie albă purtată de actriţa Marilyn Monroe în lungmetrajul "Şapte ani de căsnicie/ The Seven Year Itch" a fost desemnată piesa vestimentară favorită din istoria filmului.
REVELION 2014: Cât au cheltuit românii care au petrecut noaptea dintre ani în staţiunile din ţară
Aproape 111.000 de români au petrecut Revelionul în staţiunile din ţară, în urcare cu 15% faţă de anul anterior, şi au cheltuit circa 95 milioane lei, în creştere tot cu 15%, iar numărul celor care au ales destinaţii din străinătate a fost mai mare cu 30%, respectiv 10.000 de turişti, potrivit FPTR.
Francisc a predicat pentru "blândeţe" şi împotriva "loviturilor de baston inchizitoriale"
Papa Francisc a predicat vineri pentru "blândeţe" şi împotriva "loviturilor de baston inchizitoriale", oficiind la Roma o mesă pentru preotul francez Pierre Favre (1506-1546), modelul său iezuit, sanctificat luna trecută.
FOTO. Alertă de viscol în SUA. Mii de zboruri anulate şi şcoli închise.
Nord-estul Statelor Unite a fost lovit de o furtuna violenta de zapada, insotita de temperaturi polare si rafale de vant puternice. Aproximativ 3.000 de zboruri au fost anulate joi, in Statele Unite. Citeste si: Zapada face RAVGII in SUA: Cel putin sapte morti si 1.500 de zboruri anulate Temperaturile urmeaza sa coboare pana la minus 13 grade Celsius vineri seara, la New York. O alerta de viscol a
Andreea Marin s-a recăsătorit
Andreea Marin s-a căsătorit

Niciun comentariu: