vineri, 3 ianuarie 2014

Vremea se mentine mai calda decat normal, temperaturile putand atinge 13 grade. Prognoza meteo pentru weekend
Sambata, vremea va fi calda pentru aceasta data in toate regiunile, dar cu precadere in cele vestice, la deal si la munte, relateaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest pana in jur de 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiuni si 7...8 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei.
Peste o mie de candidati pe lista scurta pentru prima colonie umana de pe Marte
Compania Mars One, care intentioneaza sa stabileasca o colonie umana pe Marte, a selectat peste de o mie de candidati, din 200.000 de solicitanti, pe care ii va testa urmand sa dea o lista finala de 24 de potentiati locuitori de pe Planeta Rosie.
VEŞTI PROASTE Botoşaniul rămâne în topul celor mai mici salarii din România. VEZI CÂT VA FI SALARIUL MEDIU ÎN 2017
News Discrepanţele salariale dintre marile oraşe şi zonele devaforizate ale ţării se vor păstra şi chiar adânci în anii viitori. Dacă în Bucureşti salariul mediu va creşte la 2.782 lei, de la 2.340 lei din momentul de faţă, angajaţii din judeţe ca Bihor, Harghita sau Neamţ nu vor câştiga nici măcar jumătate din această sumă.
TAXA AUTO 2014. Veste de SENZAŢIE pentru românii care îşi cumpără maşină în acest an
  News În 2014 vom plăti mai puţin pentru timbrul de mediu, care a înlocuit vechea taxă auto, datorita faptului ca a scazut cursul de schimb, pe baza caruia se stabileste cuantumul acestuia.
Ce se va întâmpla cu LEUL în 2014. La cât ar putea ajunge moneda EURO
News Specialiştii în economie se aşteaptă la variaţii ample ale monedei naţionale în raport cu EURO, însă leul ar putea rămâne într-o poziţie relativ favorabilă comparativ cu celelalte monede din regiune. Potrivit Comisiei Naţionale de Prognoză, leul va ajunge la o cotaţie medie de 4,45 lei pentru un euro în cursul anului 2014.

Niciun comentariu: