miercuri, 12 februarie 2014


Băsescu se întoarce în Piaţă: „Îi voi chema pe români să se apere în stradă de acciza lui Ponta”. Mesajul către Isărescu: „BNR să părăsească imediat linia de a fi controlată de un guvern corupt”
Preşedintele anunţă că nu va semna scrisoarea destinată FMI şi îi cere lui Mugur Isărescu să îşi asume ideea electoratei sau să se delimiteze de „un Guvern corupt”.
Uzina Dacia-Renault din Tanger a produs 100.000 de vehicule anul trecut. Franta a fost principala destinatie de export, din aprilie masinile vor fi trimise si in Panama
Uzina Renault din Tanger care produce Lodgy, Sandero si Dokker, a avut in 2013 o productie de putin peste 100.000 de unitati, cele mai importante destinatii de export fiind Franta, Turcia si Germania, scrie publicatia La Tribune. Uzina, la care in toamna trecuta s-a inaugurat a doua linie de asamblare, va incepe din aprilie sa exporte si catre statul Panama din America Latina.
Hollande, primit cu mare fast la Casa Albă la un dineu de stat - FOTO
François Hollande a fost primit cu mare fast de soţii Obama la Casa Albă marţi seara, la un dineu de stat, în a doua zi a unei vizite în care cei doi preşedinţi îşi afişează buna înţelegere.
Medicii, grevă spontană la Spitalul Vaslui.
Medicii si asistentele de la Spitalul Judetean Vaslui au facut o greva spontana, nemultumiti ca nu au primit tichetele de masa, iar unele sporuri au fost taiate, relateaza Agerpres. Peste 100 de asistente medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui au participat miercuri dimineata la un protest spontan fata de decizia comitetului director al unitatii sanitare de a reduce unele sporuri
Corespondenta de la Berlin: De doua ori Porumboiu in Al doilea joc - un film de mai multe ori grozav
Incerc sa imi amintesc haiku-ul cu greierele care "s-a pierdut in cantec cu totul" pe care il stiam in liceu. Filmul lui Corneliu Porumboiu e despre memorie, cinema, fotbal, istorie si multe alte lucruri. "Arati conventia si pe urma dispari in ea", a spus regizorul dupa premiera mondiala cu sala plina de la Delphi Filmpalast, intrebat daca e o legatura intre fotbal si film. &qu
Băsescu, despre datele protejate de STS: Ce de liste cu CNP scoţi de acolo, ar fi raiul lui Dragnea
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că prin scoaterea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale din coordonarea CSAT se doreşte să se umble la datele despre vot transmise la alegeri, el adăugând şi că listele cu CNP din datele protejate de acest Serviciu ar fi "raiul lui Dragnea".
Un artist din Austria a reinventat uşa. Clipul video care prezintă un concept ieşit din comun
Sunt lucruri, precum roata, focul, greu de reinventat, dar iată că în unele cazuri se poate.
Promovarea turistica, o vesnica istorie confuza
Primarul Constantei loveste din nou cu promovarea turistica neconventionala. Mazare il invita pe Halit Ergenc, actorul care-l joaca pe Suleyman, sa apara la paradele cu care alegorice din Mamaia. Aceasta este o idee splendida de promovare (nu e ironic ce spun) daca publicul pe care vrea sa il atraga este cumva din Romania, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Grecia, Kosovo si Turcia.
NY Fashion Week: intre lux si moda post-apocaliptica
Spre diferenta de anii trecuti, selectia bloggerilor si a jurnalistilor invitati la eveniment a fost mult mai stricta, in incercarea de a conferi putin liniste intr-o saptamana frenetica ce aduna in metropola americana zeci de mii de persoane si, in mod traditional, deschide sezonul saptamanilor de moda, urmand evenimente similare in Londra, Milano si Paris.

Niciun comentariu: