luni, 3 februarie 2014


Guvernul dă facilităţi persoanelor care au credite şi un salariu de 1.600 de lei: Înjumătăţirea ratelor în primii doi ani şi credit fiscal în următoarea perioadă
Amânarea cu încă trei luni a introducerii accizei suplimentare de şapte eurocenţi, doar la motorină, va însemna o pierdere de circa 400 de milioane de lei la buget, a precizat premierul Victor Ponta luni, înainte de discuţiile cu partenerii internaţionali ai României, respectiv Fondul Monetar Internaţional (FMI), Comisia Europeană (CE) şi Banca Mondială (BM).
OMS: Incidenţa cancerului va creşte cu 70% în următorii 20 de ani
Cancerul va afecta peste două decenii 25 de milioane de persoane
DOSARUL "Carpatica": Omul de afaceri Carabulea şi complicele său Mîrzac rămân în arest. Mustăţea, cercetat în libertate
Omul de afaceri Ilie Carabulea şi complicele său Marian Mîrzac, arestaţi preventiv pentru fapte corupţie, rămân în detenţie, în vreme ce Radu Mustăţea, vizat şi el în dosar, va fi cercetat în libertate, a decis definitiv, luni, Curtea de Apel Bucureşti.
Ministerul Muncii: Fenomenul naşterilor în rândul adolescentelor şi tinerelor rămâne îngrijorător
Fenomenul naşterilor în rândul adolescentelor şi tinerelor rămâne îngrijorător, planificarea familială şi educaţia pentru sănătate sexuală şi a reproducerii fiind insuficiente, în special pentru categoriile vulnerabile social, se arată în proiectul de Strategie privind protecţia copilului.
Ion Ţiriac, îngrijorat de situaţia în care se află sportul românesc. "Dacă nu o luăm de la capăt, în 20 de ani dispărem de tot"
Într-un interviu acordat pentru Dolce Sport, Ion Ţiriac a criticat din nou situaţia în care se află sportul românesc.
Urmasii lui Ceausescu: Iliescu, Nastase, Ponta
Dincolo de divergentele mai mult sau mai putin semnificative, Nicolae Ceausescu (cel nasit de Gheorghe Gheorghiu-Dej), l-a nasit pe Ion Iliescu, pe urma s-a suparat pe el si totul s-a terminat cu o executie (o parodie de proces si lichidarea sumara a cuplului dictatorial). Supravietuitor de profesie, Ion Iliescu l-a nasit politic pe Adrian Nastase, azi incarcerat pentru delicte de drept comun. Adr
Adrian Mititelu a fost trimis in judecata pentru fapte legate de evaziunea fiscala
Finantatorul FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova pentru ca in perioada 2007-2010, in calitate de administrator al unei societati comerciale, ar fi comis fapte legate de evaziunea fiscala, scrie Agerpres.
STUDIU: Cheltuielile de media vor creşte cu 6,5% la nivel mondial, în acest an
Cheltuielile de media vor creşte în acest an cu 6,5% la nivel internaţional, până la 521,6 miliarde de dolari, cea mai importantă creştere anuală din ultimii patru ani, potrivit unui studiu realizat de Magna Global, informează Initiative Media.
Ce SALARIU va avea Bourceanu la Trabzonspor
Clubul Trabzonspor a anunţat, luni, într-un comunicat trimis bursei, că Alexandru Bourceanu va avea la echipa din Trabzon un salariu garantat de 350.000 de euro până la finalul acestui sezon, de câte 725.000 de euro pentru campionatele 2014/2015 şi 2015/2016 şi de 750.000 de euro pentru 2016/2017.
Şi Theodor Paleologu a demisionat din PDL, alăturându-se PMP
Deputaţii Elena Udrea şi Theodor Paleologu, împreună cu alţi şapte deputaţi au anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că au demisionat din PDL.
Facebook cochetează cu o idee radicală: să-i lase pe utilizatori să fie anonimi
Până acum, în cei 10 ani de existenţă, Facebook a avut o regulă strictă: toţi utilizatorii trebuie să folosească nume reale, nu porecle
Cei nouă termeni Facebook care au schimbat modalitatea de a vorbi.
Platforma de socializare Facebook a schimbat, in cei zece ani de la lansare, felul oamenilor de a comunica si a introdus o serie de termeni in limbajul vietii moderne, multora dintre acestia, intre care "perete", "etichetare", "ciupeste" si "statut", fiindu-le modificat sensul, infomeaza Mediafax. Facebook, considerata in momentul de fata cea mai importanta
Cum vrea Victor Ponta vrea să îşi subordoneze STS.
UPDATE La Camera Deputatilor nu a fost depus niciun proiect de lege referitor la STS, a declarat secretarul Camerei, Nicolae Mircovici. USL a initat un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru 

Niciun comentariu: