vineri, 7 februarie 2014

DEZBATERE PUBLICA Este corect sa se interzica prin lege inchiderea caloriferelor in apartamentele cu repartitoare?
Presedintele autoritatii care arbitreaza piata utilitatilor publice, Doru Ciocan, cere interzicerea prin lege a inchiderii caloriferelor in apartamentele cu repartitoare, pe motiv ca "smecheria" de a beneficia de caldura venita prin pereti de la vecini ar fi o incalcare a Constitutiei, in legatura cu care s-au primit numeroase plangeri. O parte dintre reprezentantii Asociatiilor de propr
CRISTIAN BUŞOI, Candidatul pentru Sănătate milionar în euro
CRISTIAN BUŞOI. Ministrul Sănătăţii în locul lui Eugen Nicolăescu
Eurovision 2014: Tarile care cumpara voturi risca o interdictie de participare de trei ani
Organizatorii concursului Eurovision vor interzice participarea la acest eveniment pe o perioada de trei ani a tarilor care vor fi gasite vinovate de cumpararea de voturi, dupa ce o ancheta a descoperit dovezi legate de o tentativa esuata de "masluire" a competitiei din 2013, organizata in Suedia, transmite Mediafax.
JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Ceremonia de deschidere a JO de iarnă a început - LIVE TEXT, LIVE VIDEO, FOTO
Ceremonia de deschidere a ediţiei din 2014 a Jocurilor Olimpice de iarnă a început pe Stadionul Fişt, vineri, la ora locală 20.14 (18.14 ora României), ce simbolizează anul în curs. Pe Stadionul Fişt din Soci vor defila cele 88 de delegaţii participante la competiţie, între care şi cea a României, formată din 24 de sportivi.
SIE cumpără medicamente în valoare de 1,7 milioane de lei.
Serviciul de Informatii Externe cumpara medicamente in valoare de 1,7 milioane de lei, prin licitatie publica, potrivit site-ului de licitatii publice (SEAP). Potrivit anuntului publicat joi, valoarea estimata a contractului de achizitii publice este cuprinsa intre 1.280.397,94 si 1.760.560,28 lei (fara TVA), data licitatiei fiind 28 martie 2014, cand se va face deschiderea ofertelor. Procedura de
Ce s-a găsit în stomacurile acestor păsări moarte ne face să ne simţim ruşinaţi. Teribil FOTO
Fotograful Chris Jordan a publicat o serie de imagini tulburătoare, care arată impactul devastator pe care îl au gunoaiele produse de oameni asupra mediului înconjurător, transmite Viralnova.
Aceasta este cea mai înaltă adolescentă din lume VIDEO
Elisany Silva, în vârstă de 19 ani, este cea mai înaltă adolescentă din lume, la cei 206 cm ai săi.
Proteste violente in Bosnia, protestatarii au incendiat o parte a administratiei prezidentiale
Protestatarii au incendiat vineri o parte a administratiei prezidentiale din capitala Bosniei, Sarajevo, in a treia zi de proteste violente impotriva stagnarii economice si politice a acestei tari din Balcani, scrie Reuters.
Astăzi s-a deschis Târgul Ambiente, cea mai importantă manifestare din domeniul bunurilor de ...
Cinci zile va fi durata acestei expozitii de la Frankfurt care, cu cei 4724 de expozanti din 89 de tari, depaseste sensibil cifrele record inregistrate la editia de anul precedent si anunta astfel atat un interes crescut al consumatorilor pentru domeniul home&deco cat si un posibil reviriment economic in zona UE. De altfel, Detlef Braun, membru al Consiliului de conducere al Messe Frankfurt a
Manifestanţi bosniaci devastează şi incendiază sediul Guvernului cantonal de la Sarajevo
Manifestanţi furioşi din cauza situaţiei economice a Bosniei au pătruns cu forţa în sediul Guvernului cantonal de la Sarajevo, au început să îl devasteze şi l-au incendiat, a anunţat televiziunea oficială locală, relatează AFP.
Iohannis: Când o să-mi zică Ponta că nu pot fi vicepremier, o să îi răspund
Klaus Iohannis a declarat, vineri, întrebat despre criticile unor lideri PSD potrivit cărora el nu trebuie să fie şi vicepremier, că acestea sunt "nişte păreri exprimate probabil aşa, la proaspăt", arătând că atunci când Victor Ponta îi va spune personal acest lucru, o să-i dea un răspuns.
Femeile prezintă un risc mai crescut de accident vascular cerebral decât bărbaţii
Femeile de toate vârstele prezintă un risc mai mare de accident vascular cerebral decât bărbaţii şi ar trebui să îşi monitorizeze regulat tensiunea arterială, conform noilor recomandări ale Asociaţiei cardiologilor americani, publicate joi în revista medicală Stroke.
Stolojan: Nu cred că cineva va mai îndrăzni vreodată să reducă salariile sau pensiile în România
Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan afirmă că România se află într-o "poziţie nefavorabilă" în faţa investitorilor străini din cauza costului mare al forţei de muncă, el spunând însă că nu crede că cineva aflat la putere "va mai îndrăzni vreodată să reducă salarii sau pensii în România".
Românii alocă doar 90 de minute pe lună pentru spectacole de teatru, cinema şi galerii de artă. Cât timp citesc
Românii alocă în medie doar o oră şi jumătate pe lună pentru a participa la spectacole de teatru, a merge la cinema şi pentru vizite la galeriile de artă, iar cititul, în timpul liber, ocupă doar 13 minute pe zi şi timpul dedicat lecturii scade odată cu vârsta, potrivit unui studiu al INS.
O statuie uriaşă din ciocolată care îl înfăţişează pe papa Francisc, oferită suveranului pontif
O statuie din ciocolată, realizată de studenţii de la Academia Maeştrilor Ciocolatieri, de lângă Veneţia, care îl înfăţişează pe suveranul pontif, i-a fost oferită, joi, papei Francisc.
Abonamentele la CFR, cumpărate şi de la automatele de bilete.
Abonamentele de tren, inclusiv cele cu reducere pentru elevi si studenti, pot fi achizitionate si de la automatele de vanzare bilete, informeaza CFR Calatori, conform Mediafax. Abonamentele, care vor putea fi platite cu cardul, pot fi cumparate in orice zi a lunii, la orice ora, cu anticipatie de 30 zile fata de data de incepere a valabilitatii lor, la orice tip de tren, cu plecare de oriunde din
Dan Şova: Iohannis nu poate fi vicepremier deoarece această poziţie aparţine ministrului ...
Ministrul Dan Sova sustine intr-o postare pe Facebook ca Klaus Johannis, nominalizat de PNL drept viceprim-ministru si ministru al Afacerilor Interne, nu poate fi viceprim-ministru deoarece aceasta pozitie apartine, conform legii, ministrului de la Finante. El a explicat ca, potrivit Hotararii nr. 45/2012, Guvernul Romaniei are, in acest moment, un viceprim-ministru care are in coordonare chestiun
Constituţia îl contrazice pe Iohannis. Funcţia de ministru, incompatibilă cu cea de primar.
Constitutia Romaniei prevede, la articolul 105, ca functia de membru al Guvernului este incompatibila cu exercitarea altei functii publice de autoritate, cu exceptia celei de parlamentar, iar in Legea 161/2003 se mentioneaza explicit ca functia de primar este incompatibila cu cea de ministru, arata Mediafax. Potrivit articolului 105 din Constitutie, functia de membru al Guvernului este incompatibi
Radu Beligan a fost desemnat unul dintre cei mai puternici oameni de la Hollywood de către Business Insider
Radu Beligan, care în decembrie 2013 a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena de teatru, a primit o nouă distincţie simbolică din partea unei publicaţii străine.
Ofertă de Valentine's Day la bilete de avion. Cât costă un zbor la Roma sau la Paris
Îndrăgostiţii care plănuiesc o vacanţă romantică în străinătate pot profita, în perioada 7 - 9 februarie, de oferta de Valentine's Day a companiei aeriene low-cost Blue Air.
Din culisele sedintei PNL: Cum si-a calculat Crin Antonescu sahul la PSD cu ajutorul lui Klaus Iohannis
Crin Antonescu a facut vineri patru numiri de noi ministri prin care a reusit sa-si securizeze portofoliile de ministri pe care le detine PNL in Guvernul Ponta si sa inalture presiunile social-democratilor facute asupra partidului sau. Surse de la varful PNL au explicat pentru Hotnews.ro ca strategia lui Antonescu a fost calculata pas cu pas, gandita de cateva saptamani si il avea in centru pe Kla
ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 începe de Ziua Îndrăgostiţilor, la ProTV
Show-ul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 debutează vineri, 14 februarie, la ProTV, începând cu ora 20:30.
Scrisoarea lui Dan Puric pentru CNA: „Se ridică poporul, dragă doamnă, și dumneavoastră vă ocupați de amenzi?”
Actorul și eseistul Dan Puric publică o scrisoare deschisă adresată Laurei Georgescu, președintele CNA. „Cei pe care îi susțineți, cu care pesemne vreți să vă
Propunere : Amendă pentru cei care își opresc caloriferele iarna
Șeful Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice

Niciun comentariu: