luni, 10 februarie 2014

Klaus Iohannis: Nu am ajuns la o concluzie astazi privind preluarea functiei de vicepremier si a celei de ministru de Interne. Ar fi un lucru interesant sa fiu vicepremier cu atributii pe Finante
Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a anuntat ca in sedinta USL de luni nu s-a ajuns la o concluzie privind preluarea de catre primarul de Sibiu a functiilor de vicepremier si ministru de Interne, principalul motiv fiind faptul ca acest lucru ar presupune modificarea actualei structuri a Guvernului, care se poate face doar in Parlament. In acest context, s-a decis ca USL sa se intalneasca din
UPC se retrage din Asociaţia de Cablu, în contextul intrării Digi TV, postul RCS&RDS, în must carry
UPC a anunţat, luni, retragerea din Asociaţia de Comunicaţii prin Cablu (ACC), de la 1 februarie, anunţul fiind făcut la doar câteva zile după ce Digi 24 - televiziunea RCS&RDS, un alt membru al ACC - a intrat în lista "must carry", devenind astfel obligatorie la retransmisie pentru toţi cabliştii.
Rusia va acorda a doua tranşă din ajutorul pentru Ucraina după numirea noului premier
Rusia va acorda a doua tranşă din ajutorul de 15 miliarde de dolari promis Ucrainei după numirea noului şef de Guvern la Kiev, o decizie în acest sens fiind luată la întâlnirea dintre preşedinţii Vladimir Putin şi Viktor Ianukovici de la Soci, scrie cotidianul ucrainean Segodnia.
Peste 1,2 milioane de numere de telefon au fost portate din 2008
Peste 1,2 milioane de numere de telefon au fost portate din octombrie 2008 până la finele anului 2013, cele mai multe, 824.153, fiind pe segmentul telefoniei mobile, potrivit datelor anunţate de autoritatea de reglementare în telecom, ANCOM.
Vietnamezul care a creat Flappy Bird, unul dintre cele mai controversate jocuri video, l-a retras de pe magazinele online Apple si Google: Mi-a ruinat viata simpla pe care o duceam. Il detest
Flappy Bird este un joc pentru smartphone si tableta care a fost pus online in primavara lui 2013 si a fost descarcat de peste 50 milioane de ori, astfel ca a fost o uriasa surpriza faptul ca cel care l-a creat a decis sa il scoata de pe App Store si Google Play. Tanarul vietnamez  Nguyen Ha Dong spune ca succesul micului program i-a distrus viata simpla pe care o ducea. Estimarile arata ca ajunse
INSCOP: scara candidatilor, independentii si anul 2000
A apărut un nou sondaj INSCOP privind prezidențialele. Articolul conține multe informații și grafice importante. Imaginea pe care o descrie sondajul este a unei scări cu trepte îndepărtate una de cealaltă – nu există lupte strânse pentru locul 1 sau locul 2 sau locul 3, ci diferențe semnificative între competitori, atât în turul unu cât și în turul doi cu o excepție marginală.
JO 2014: Ania Caill, locul 34 in cursa de coborare a supercombinatei de schi alpin
Schioarea Ania Monica Germaine Caill a incheiat, luni, pe locul 34 cursa de coborare din cadrul supercombinatei de schi alpin de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei.
​JO Soci: Biatlonista Eva Tofalvi, locul 22 la sprint - Anastasia Kuzmina, campioana olimpica la Soci
Sportiva Eva Tofalvi s-a clasat, duminica, pe locul 22 in proba de sprint 7,5 kilometri din cadrul concursului de biatlon de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei.
​JO Soci 2014: Elvetianul Dario Cologna, campion olimpic la schiatlon - Paul Pepene, locul 48
Elvetianul Dario Cologna a cucerit medalia de aur in proba de schiatlon 30 km (15 km clasic si 15 km liber) din cadrul concursului de schi fond de la Jocurile Olimpice de la Soci, duminica la Complexul Laura, in timp ce reprezentantul Romaniei, Paul Constantin Pepene, a ocupat locul 48 din 68 de concurenti, la 5 min. 20 sec. 8/10 de invingator, informeaza Agerpres.
JO Soci, schi alpin: Matthias Mayer, campion olimpic in proba regina - Ioan Achiriloaie, locul 46; Bode Miller, doar pe opt
Romanul Ioan Valeriu Achiriloaie a ocupat locul 46 in proba de coborare din cadrul concursului de schi alpin la Jocurile Olimpice de la Soci. Aurul olimpic i-a revenit austriacului Matthias Mayer. Bode Miller a ocupat doar locul opt.
JO Soci, sanie: Valentin Cretu, locurile 31 si 28 in primele doua manse
Sportivul Valentin Cretu s-a clasat pe locurile 31 si 28, sambata, in primele doua manse ale probei de sanie simplu masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei.
JO 2014: Programul sportivilor romani care vor concura duminica
Sportivii romani Ioan Valeriu Achiriloaie, Florin Daniel Pripici, Paul Constantin Pepene, Eva Tofalvi si Valentin Creţu vor concura, duminica, in patru discipline, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.
JO Soci: Sorin Iulian Patea, eliminat in calificarile de la sarituri cu schiurile - trambulina normala
Sportivul roman Sorin Iulian Patea s-a clasat, sambata, pe locul 45 in calificarile probei de sarituri cu schiurile de la trambulina normala, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci (Rusia).
JO Soci: Cornel Puchianu - locul 30 la biatlon 10 km sprint
Sportivul roman Cornel Puchianu s-a clasat, sambata, pe locul 30 in proba masculina de sprint 10 kilometri din cadrul concursului de biatlon de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza Mediafax.
JO 2014: Timea Sara, locul 60 la schiatlon - Marit Bjoergen, campioana olimpica la Soci
Timea Sara a ocupat locul 60 (penultimul) in proba de schiatlon (7,5/ 7,5 km), sportiva din Romania incheind cursa dupa 46 de minute si 43 de secunde. Proba a fost castigata de Marit Bjoergen, din Norvegia.
Rusia îi dă bani Ucrainei după numirea noului premier.
Rusia va acorda a doua transa din ajutorul de 15 miliarde de dolari promis Ucrainei dupa numirea noului sef de Guvern la Kiev, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Rusia ar putea "interveni" pentru "apararea suveranitatii" Ucrainei Potrivit cotidianului Segodnia, care citeaza surse din anturajul presedintelui ucrainean, cei doi lideri au avut la Soci doua intalniri si n
Patroana unor magazine cu produse româneşti, "Întreprinzătorul Român în Italia ...
Monica Petrica a primit titlul "Intreprinzatorul Roman in Italia 2013". Aceasta este proprietara lantului de supermarketuri Milcov, din Verona, Torino, Padova si Roma, cu o cifra totala de afaceri pe 2013 de peste 10 miloane de euro, realizate din importuri 100% de produse romanesti. Premiul Camerei de Comert a Romaniei in Italia a fost inmanat de primarul din Verona, Flavio Tosi. Juriul

Niciun comentariu: