joi, 6 martie 2014

„Jurnalistul” Mihai Gâdea, un circar laș și manipulator. VIDEO | Reporter Virtual – stiri exclusive | Pe urmele stirilor

„Jurnalistul” Mihai Gâdea, un circar laș și manipulator. VIDEO | Reporter Virtual – stiri exclusive | Pe urmele stirilor: "Este însă un politician cu nerv, cu verb, cu prezență „scenică”. Iar dacă în fața unui asemenea personaj se prezintă un Mihai Gâdea care vine cu argumente gen „mie mi se pare că…”, „eu cred că…”, „părerea mea este că…” sau „eu simt că…”, normal că „jurnalistul” este băgat pur și simplu sub masă. Mai ales când, iritat de propria neputință, acesta din urmă țipă și dă ochii peste cap precum o jună prinsă cu fusta la genunchi.

Le-aș recomanda studenților la jurnalistică foarte vizionata emisiune Sinteza Zilei de luni, 3 martie. Este o lecție perfectă pentru ilustrarea capitolului „așa nu”.

Iar Mihai Gâdea ar trebui să șteargă din denumirea emisiunii pe care o face cuvântul „talk”. Sinteza Zilei nu este un „talk-show”. Este doar „show”, iar realizatorul ei – un circar. "



'via Blog this'

Niciun comentariu: