luni, 21 aprilie 2014


Autoritățile plătesc 1,5 milioane de euro pe an pentru despăgubirile cauzate de inundații, deși există un program pentru protecția împotriva intemperiilor
Autoritățile române au la dispoziție un program de protecție împotriva inundaților, planificat până în 2039, însă intemperiile au costat autoritățile aproximativ 1,5 milioane de euro pe an, transmite Digi 24.
Ministrul saudit al Sănătăţii a fost eliberat din funcţie, în timp ce cazurile de MERS se multiplică
Ministrul saudit al Sănătăţii, Abdallah al-Rabiah, a fost eliberat din funcţie, a anunţat luni agenţia oficială SPA, în timp ce cazurile de coronavirus MERS se multiplică în regat, unde 76 de persoane au decedat deja.
Sunetul unei vieti normale
Sunetul vietii mele e populat in multe zile cu claxoane, huruit de motoare, "atentie se inchid usile", ferestre trantite, taste lovite si putina muzica ascultata in casti. Asta ma insoteste dimineata cand plec si seara cand ma intorc. M-am obisnuit cu el. Exista insa zile, prea putine, cand sunetul vietii mele se aude asa:
PASĂREA COLIBRI, sărbătorită de Google printr-un Doodle de ZIUA PĂMÂNTULUI 2014.
PASĂREA COLIBRI sau „Pasărea muscă” este sărbătorită de Google printr-un Doodle interactiv, pe 22 aprilie, de ZIUA PĂMÂNTULUI 2014.
M

Niciun comentariu: