marți, 17 iunie 2014

Andreea Marin, vedetă la o televiziune din Turcia

AY

Miting spontan la TVR. Bomba ciuntirii salarilor cu 25%, amânată
Un miting spontan a izbucnit azi în curtea televiziunii publice chiar în ziua în care Consiliul de Administraţie (CA), proaspăt votat ieri de parlament, urma să discute măsuri dure de reorganizare.
Ultimul episod din Urzeala Tronurilor, urmărit de 7,1 milioane de americani
Ultimul episod din Urzeala Tronurilor, cel mai popular serial al HBO, a fost urmărit duminică în Statele Unite de 7,1 milioane de telespectatori, potrivit Variety.com,
Stelian Tănase: TVR Moldova se va lansa la sfrșitul lunii iulie. Echipamentele costă 1,1 milioane de lei
“Suntem foarte avansați cu TVR Moldova”, a declarat Stelian Tănase, președintele TVR, pentru Paginademedia.ro. “Luna viitoare îi vom da drumul, pentru că suntem într-o fază
Avertisment: Contribuabilii europeni vor plăti scump salvarea Ucrainei
http://www.paginaeuropeana.ro/un-comisar-avertizeaza-contribuabilii-europeni-vor-plati-scump-salvarea-ucrainei/
Desant politic la BNR: Noul CA, fără experienţă anterioară ȋn banking
Alegerile din Parlament ale noului Consiliu de Administraţie al Băncii Naţionale au adus ȋn prim-plan oameni ȋmpinși de partide, care nu au lucrat niciodată ȋntr-o bancă.
Prima TV face știrile sportive cu imagini de la Dolce Sport. 10 din 16 oameni restructurați de la Departamentul de sport al Prima TV
Mutări la Departamentul de Sport al Prima TV. Știrile sportive ale postului deținut de Cristian Burci vor fi realizate cu imagini de la Dolce Sport.
Fostul mogul Patriciu vinde un proiect imobiliar din Berlin
Compania germana de investitii Real IS Investment a cumparat de la Dinu Patriciu un complex de birouri pe care omul de afaceri roman il detinea in Berlin. Dinu Patriciu a cumparat imobilul din Berlin in 2006-2007, anunţă wall-street.ro.
Antonescu cere garanţii de “securitate fizică” pentru a veni la Antena 3!
Fostul lider al PNL a surprins din nou audienţa Antenei 3 atunci când, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "La ordinea zilei", a spus că vine în studioul TV doar dacă i se garantează "integritatea fizică".
Urania, cea mai veche realizatoare din B1, restructurată de la postul TV. Emisiunea, scoasă din grilă după 12 ani. 40 de site-uri folosesc ilegal numele Uraniei
Pasul Fortunei, cea mai longevivă emisiune de la B1, nu se mai regăsește în grila postului TV. “A fost scoasă în cadrul restructurărilor”, a declarat
Senatul celor cinci neveste şi umilirea Principesei Margareta
Aniversarea a 150 de ani de la înfiinţarea Senatului României s-a transformat într-un moment penibil, marcat de absenţa preşedintelui României şi de folosirea Principesei Margareta pe post de ambalaj mediatic menit să dea sobrietate unei adunături de adversari ai democraţiei parlamentare.
Andreea Marin, vedetă la o televiziune din Turcia
Andreea Marin a fost invitată la o emisiune a unui post de televiziune din Turcia, în transmisiune directă, unde a trebuit să vorbească în limba soţului ei.
Florin Călinescu a picat examenul pentru șefia Teatrului Mic
Primăria Municipiului Bucureşti scoate la concurs postul de manager general al Teatrului Mic din cauza faptului că actualul director, Florin Călinescu, a picat examentul de evaluare a managementului.
Prima TV lansează “Cronica netului”, corespondentul Cronicii Cârcotașilor, dar despre online. O bebelușă la prezentare
Prima TV lansează pe 1 iulie “Cronica netului”, o emisiune cu evenimente haioase din lumea virtuală. Programul va fi prezentat de Ioana Petric (fostă bebelușă
Dispare TVR News. Tănase, primul interviu după reînscăunare, cu multe vorbe goale…
Proaspăt înscăunat preşedinte-director general al TVR (cu sprijin PSD, deşi provine din PNL), Stelian Tănase a ieşit repede la interviuri. Acum, vorbeşte despre desfiinţarea TVR News sau cum nu consumă românul cultură. Idei degeaba, care conservă criza şi haosul din TVR, pe bani abonaţilor obligaţi să plătească lipsa de performanţă politică şi incapacitatea managerială de la TVR.
CNA, vot pentru cenzură. Vor să oprească transmiterea ședințelor în direct
Șase membri ai CNA au votat în ședința de astăzi pentru oprirea transmisiunilor în direct ale ședințelor Consiliului făcute de Valentin Jucan cu ajutorul unei camere montate pe laptop. Cei șase nu au argumente valabile atât timp cât în lege scrie că „ședințele CNA sunt publice”. La această oră, ședința a fost suspendată de către președintele Laura Georgescu, deși era cvorum de lucru.
PRO TV + Cătălin Măruță și un furt de format TV
Conform unui comunicat transmis de ProTV, „incepand de ieri, „La Maruta” deschide „Tara minunilor”, o rubrica ce prezinta Romania uimitoare, putin cunoscuta pana acum”.
Stelică Tănase zis și Contracost – o cîrpă PSD-istă sub acoperire de independent
Luni, 16 iunie 2014, a doua zi după aniversarea morții lui Eminescu și în prefața unei răciri accentuate a vremii, Victor Ponta a ținut o conferință de presă. Una dintre numeroasele conferințe de presă ale zilei de luni, iresponsabilul vesel avînd un soi de scărpiniș la apariții tv.

Niciun comentariu: