marți, 17 iunie 2014

Halep s-a calificat în optimi la s-Hertogenbosch. Urmează Annika Beck
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hertogenbosch, ultimul pe iarbă, înainte de Wimbledon. Halep, care este campioana de anul trecut pe iarba olandezilor, a învins-o cu 7-5, 6-2 pe Olga Govorţova din Belarus. ...
Spania: Şase prostituate, arestate, pentru că îşi jefuiau clienţii
Şase prostituate, inclusiv patru românce, au fost arestate în Barcelona, fiind acuzate că-şi drogau clienţii pentru a-i jefui, relatează publicaţia electronică The Local, conform Mediafax. ...
O nouă modalitate de a transforma apa sărată în apă potabilă
97% din apa de pe Pământ este apă sărată. Dar dacă am putea să o bem? ...
Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România a fost concediată
Realizatoarea TV Simona Vărzaru, cunoscută sub numele de Urania, a fost dată afară de la B1TV. Emisiunea sa, ''Pasul Fortunei'', cea mai longevivă din grila postului, a fost scoasă din grila postului.
MAE: Atacul la adresa minorului român, incalificabil. Aşteptăm aducerea în justiţie a responsabililor
Ministerul de Externe consideră că actul căruia i-a căzut victimă minorul agresat în Franţa este "cu totul incalificabil" şi îşi exprimă aşteptarea ca autorităţile franceze să ia toate măsurile necesare pentru aducerea în faţa justiţiei a persoanelor responsabile.
O româncă a fost ţinută captivă, violată şi bătută violent timp de peste o lună în Austria
O româncă a fost ţinută captivă, violată şi bătută în mod repetat într-o casă din Austria timp de peste o lună, însă a reuşit să scape în momentul în care agresorul ei s-a îmbătat, a anunţat marţi poliţia.
Un tâmplar, desemnat Mister World 2014
Danezul Nicklas Pedersen, în vârstă de 23 de ani, de profesie tâmplar, a câştigat finala concursului Mister World 2014, organizată în Marea Britanie, informează site-ul public.fr.
De unde va plăti CNADNR despăgubirea record de un milion de euro
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) are prevăzute în buget fonduri din care va putea plăti despăgubirea de un milion de euro pentru tânăra care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident.
SIMONA HALEP - Olga Govorţova 7-5, 6-2. Simona s-a calificat în turul doi la 's-Hertogenbosch
SIMONA HALEP. Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca, marţi, de la ora 15.30, cu Olga Govorţova din Belarus, locul 110 WTA
Patriarhia explică: PF Daniel nu a sfinţit studiourile Trinitas cu trafaletul, ci cu miruitorul extensibil
Într-un comunicat intitulat "Senzaţional produs de ignoranţă liturgică", Patriarhia precizează că Patriarhul Daniel a folosit, pentru sfinţirea studiourilor de radio şi televiziune Trinitas, un "miruitor extensibil", stropit cu agheasmă cu ajutorul unui buchet de busuioc numit "sfeştoc".

Niciun comentariu: