duminică, 29 iunie 2014

YESTERDAY

David Cameron, criticat de opoziţia britanică după eşecul înregistrat la summitul Uniunii Europene
Liderii principalelor formaţiuni de opoziţie britanice denunţă abordarea premierului David Cameron faţă de nominalizarea lui Jean-Claude Junker la preşedinţia Comisiei Europene, afirmând că Marea Britanie a fost adusă mai aproape de ieşirea din UE şi că poporul britanic a fost umilit.
Antonescu îl laudă pe Iohannis: “Un gest de adevărat preşedinte de partid”
Deşi îl are de acum încolo contracandidat pentru nominalizare pe liderul formaţiunii, Klaus Iohannis, Crin Antonescu a declarat că gestul acestuia de a amâna o hotărâre şi de a nu forţa un vot în cadrul Congresului PNL, este unul “inspirat”.“Modul în care s-a încheiat astăzi această dilemă este unul normal, unul care a dovedit că suntem un partid puternic şi care a dovedit un prim gest al preşedin
Wimbledon: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic (6-4 6-1)
Simona Halep, cap de serie nr. 3 si numarul 3 mondial, s-a calificat pentru prima oara in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata pe jucatoarea elvetiana Belinda Bencic (71 WTA) in doua seturi, scor 6-4 6-1. Partida a durat o ora si 10 minute. In optimi, Halep o va intalni pe Zarina Diyas din Kazahstan (72 WTA), care a invins-o sambata,
LIVE SCORE: Simona Halep - Belinda Bencic 5-4, în turul trei de la Wimbledon
Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, joacă în această seară, în turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, împotriva sportivei elveţiene Belinda Bencic, locul 71 mondial, informează site-ul oficial al competiţiei.
Directorul Muzeului Regiunii Portilor de Fier: Piesele sustrase din colectie - de importanta capitala
Monedele de aur si argint, bratara si fibula dacica din argint sustrase din colectia de aproximativ 90.000 de piese a Muzeului "Regiunii Portilor de Fier" din Drobeta Turnu Severin au o valoare inestimabila pentru istoria Romaniei, a declarat sambata, pentru Agerpres, managerul institutiei, Doinita Chircu.
Oltean: PDL nu a acceptat ca partidul rezultat din fuziunea cu PNL să se numească PNL
Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX că PDL nu a acceptat ca noul partid care va rezulta din fuziunea cu PNL să poarte numele PNL, iar în opinia sa afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis sunt “un pas uriaş spre eşecul fuziunii”.
Emil Boc: PDL are un blazon de apărat. Cred că nu ar trebui ștearsă cu buretele istoria partidului
Fostul președinte al Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a declarat sâmbătă că nu ar renunța la numele formațiunii, în cazul alianței cu PNL, deoarece PDL are un blazon de apărat. ...
Oraşul de sub stâncă. Cum arată orăşelul spaniol săpat în piatră - FOTO + VIDEO
Pe cei mai mulţi gândul că o stâncă uriaşă ar putea să se prăbuşească oricând peste casele lor i-ar nelinişti. Însă cei trei mii de locuitori din Setenil de las Bodegas, un orăşel spaniol din provincia Cádiz, trăiesc în clădiri săpate în piatră, într-un defileu format de râul Trejo.
Ultima sa dorinţă i s-a îndeplinit cu zece ore înainte să moară. Nunta care a impresionat milioane de oameni
Povestea impresionantă a unui tânăr care s-a stins din viaţă la doar câteva ore de la nunta mult visată a impresionat milioane de internauţi.
Cum poţi curăţa în mai puţin de un minut câteva kilograme de cartofi noi. VIDEO
Un danez a publicat de YouTube un clip în care arată cum poţi să cureţi cartofi noi cu o bormaşină şi o perie de WC.
Cu ce alt desert răcoritor şi gustos poţi înlocui îngheţata
Pentru persoanele care evită să mănânce îngheţată de teamă că se vor îngrăşa, specialiştii în nutriţie recomandă iaurtul congelat.
Reporter Virtual trimite „Dosarul Antena 3” la CNN!
Inițiativa Reporter Virtual vine în urma incidentului de ieri, când Antena 3 a transmis în direct declarația de presă a președintelui Băsescu aflat la Consiliul European de la Bruxelles, iar pe durata întregii transmisiuni, producătorii au ales să țină pe ecran această burtieră: „Fratele arestatului, conferință la Bruxelles”.„Lupta dintre patronul tău și un actor politic nu justifică în niciun fel
Emil Boc: PDL are un blazon de aparat; cred ca nu ar trebui stearsa cu buretele istoria partidului
Fostul presedinte al Partidului Democrat Liberal Emil Boc a declarat sambata ca nu ar renunta la numele formatiunii, in cazul aliantei cu PNL, deoarece PDL are un blazon de aparat.
Facturi mai mici la Cluj, după rebranşarea la sistemul de termoficare. "Suntem foarte mulţumiţi, s-au diminuat costurile"
100 de familii Cluj-Napoca şi-au redus facturile, upă ce au renunţat la centrala pe gaz şi s-au rebranşat la sistemul de termoficare.
Cum trebuie să arate poliţistele din Rusia. Decizia a fost luată chiar de ministrul de interne
Ministrul de interne din Rusia a lansat o campanie prin care vrea să limiteze numărul poliţistelor care poartă fuste scurte în timpul serviciului, scrie themoscowtimes.com.
S-au trezit cu Robert De Niro la uşă. "Nu voia să piardă meciul!"
Actorul american Robert De Niro a întrerupt filmările de la pelicula "The Intern" şi a mers în apartamentul unei persoane pe care nu o cunoştea, în cartierul newyorkez Brooklyn, pentru a urmări meciul de fotbal disputat între echipele Statelor Unite şi Germaniei la Cupa Mondială din Brazilia.
Klaus Iohannis, noul PREŞEDINTE al PNL: "Invit în partid pe cei care au crezut că le va fi mai bine afară". Cum se va numi noua formaţiune rezultată din fuziunea cu liberalii
Klaus Iohannis a câştigat, sâmbătă, alegerile pentru preşedinţia PNL, primind 1334 de voturi, din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul său, Ioan Ghişe fiind votat de 144 de delegaţi. Iohannis a declarat că este în măsură să confirme că "PDL a acceptat" ca noua formaţiune politică rezultată din fuziunea cu liberalii să se numească PNL.

Niciun comentariu: