duminică, 29 iunie 2014

Agent de la Poliţia Rutieră din Dâmboviţa rănit grav într-un accident rutier, mort la spital
Un agent de la Poliţia Rutieră din Dâmboviţa a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un spital din Bucureşti, unde fusese internat în comă după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în 20 iunie, când un autoturism a lovit motocicleta pe care circula poliţistul.
Scutaru: Tăriceanu vrea să-şi salveze funcţia. Se clarifică lucrurile, cine este cu PNL şi cine nu
Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, referitor la decizia unor parlamentari de a părăsi PNL, că este "un moment de clarificare" şi că, în acest moment, Călin Popescu Tăriceanu "de fapt încearcă să-şi salveze postul de preşedinte al Senatului".
Ponta: Nu l-am chemat niciodată pe Tobă la Guvern pentru a discuta cu Duicu
Premierul Victor Ponta neagă informaţiile din referatul DNA, potrivit căruia l-ar fi chemat în biroul său pe şeful Poliţiei pentru ca acesta să discute cu fostul şef al CJ Mehedinţi. ...
Dosarul „trafic de influenţă la Palatul Victoria”. Ponta: Nu l-am chemat niciodată pe şeful Poliţiei la Guvern pentru a discuta cu Duicu. Ce spune DNA
Premierul Victor Ponta a declarat că nu l-a chemat niciodată pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, la Guvern pentru a se întâlni cu fostul şef al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu.
Subiecte Bacalaureat 2014 Română. Subiecte şi barem de corectare la Bac Română pentru ultimii 5 ani
Subiecte Bacalaureat 2014 Română. Gândul publică subiecte şi barem la română
Victor Ponta: Nu l-am chemat niciodata pe Toba la Guvern pentru a se intalni cu Duicu
Premierul Victor Ponta a declarat duminica, raspunzand unei intrebari in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Afganistan, ca "nu l-a chemat niciodata" pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu.
Marea scadenţă a lui Ponta: un dosar de demisie şi un scandal care va face plagiatul să pălească
DNA arată încă o dată că şeful Guvernului l-a convocat la Palatul Victoria pe şeful Poliţiei pentru ca un baron PSD să obţină avansarea, „la centru”, a unui poliţist care să îi asigure liniştea. În cel mai bun caz, premierul e vinovat de intermedierea întâlnirii dintre un oficial al statului care putea face obiectul unei anchete penale cu şeful unei instituţii care l-ar fi putut avea în anchetă pe
Israelul se pregăteşte de invazie. Raiduri aeriene desfăşurate azi noapte
Avioane militare israeliene au efectuat în cursul nopţii 12 raiduri aeriene în Fâşia Gaza, iar armata analizează posibilitatea unei operaţiuni terestre,după ce militanţi palestinieni au lansat rachete care au declanşat un incendiu în apropierea oraşului israelian Sderot, relatează site-ul Ynetnews.
România, trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun
Delegaţia României a obţinut trei medalii la CM de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic), care se încheie duminică, aur la trio feminin, argint la echipe şi la individual feminin.
Coreea de Nord a lansat două rachete, în cadrul unui test care a eşuat
Coreea de Nord a lansat, duminică dimineaţă, două rachete cu rază scurtă de acţiune care au eşuat în largul coastelor de est, la trei zile după un test similar efectuat de Phenian.
REACŢIA lui Marian Popescu, şeful Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti, la cererea Gândul de PUBLICARE ONLINE A TEZELOR DE DOCTORAT. „Impactul poate fi remarcabil, măcar numai prin declanşarea unui frison generalizat”
Marian Popescu, preşedintele Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti, despre plagiatul premierului Victor Ponta şi plagiatul fostului preşedinte al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu
GALERIE FOTO: Zece hoteluri de vis din lume. Cât costă o noapte de cazare
Maldive, Grecia, Bali, India sau Finlanda sunt câteva dintre destinaţiile unde te poţi caza în hoteluri incredibile care le oferă oaspeţilor atât condiţii de lux, cât şi privelişti cu totul deosebite.
Unul dintre cele mai amuzante clipuri de pe YouTube: ce fac acest băieţel şi cei doi câini ai familiei
Un clip amuzant, postat pe internet, arată cum doi câini husky merg de-a buşilea în spatele unui bebeluş care face acelaşi lucru.
FOTO. Italienii vând iPhone-uri placate cu aur . Detaliul din imagine care îi surprinde pe mulţi
O companie italiană a scos pe piaţă smartphone-ul iPhone 5S placat cu aur şi gravat cu faţa lui Vladimir Putin.
O tânără a murit în timpul manifestărilor de bucurie de după calificarea Columbiei în sferturile Cupei Mondiale
O tânără în vârstă de 25 de ani a murit după ce a fost lovită de un glonţ rătăcit în timpul manifestărilor de bucurie de la Bogota, după calificarea echipei Columbiei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, au anunţat autorităţile locale, informează AFP.
China contruieşte CEL MAI ÎNALT turn din lume: Cel mai mare dintre turnurile roz Phoenix va depăşi RECORDUL deţinut de Burj Khalifa - FOTO, VIDEO
Cu o altitudine de 1 kilometru, cel mai mare dintre cele două turnuri Phoenix, a căror construcţie este planificată pentru Wuhan, capitala provinciei Hubei din China, va fi cel mai înalt turn din lume.

Niciun comentariu: