miercuri, 17 septembrie 2014


Cine a TRĂDAT la votul ”ordonanței traseiștilor”
Surpriza la votul ”ordonanței traseiștilor” nu a venit din partea UDMR, care, deși face parte din coaliția de guvernare, s-a abținut, ci din partea PP-DD, partid care a încheiat un acord parlamentar cu PSD, de susținere reciprocă a proiectelor de lege. Astfel, zece deputați PPDD au votat împotrivă, unul singur pentru și unul s-a abținut. În ceea ce privește UDMR, maghiarii s-au abținut în majorita
Romania, obligata de CEDO sa continue investigatiile in dosarul Mineriadei
Romania este obligata sa continue investigatiile in dosarul Mineriadei, a decis, miercuri, Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), subliniind obligatia statului de a face dreptate victimelor crimelor impotriva umanitatii, indiferent de timpul scurs de la savarsirea acestora, informeaza Mediafax.
O fabrica i-a daruit patriarhului Kirill, capul Bisericii Ortodoxe a Rusiei, un avion de lupta
Patriarhul Kirill, capul Bisericii Ortodoxe a Rusiei, a primit un cadou ciudat pentru un lider religios atunci cand vizita o fabrica din Rusia: un avion de lupta SU-35, cu un singur loc, relateaza Reuters. Kirill a primit avionul dupa ce le-a dat muncitorilor de la baza de avioane civile si militare icoane binecuvantate de el insusi, se arata in comunicatul de pe site-ul bisericii.
TU ŞTII CE MAI FAC BANII TĂI? Cui a împărţit Mircea Cosma -„10% pentru PSD”, în 2014, 30,4 milioane de euro. Gropile ecologice, sursa de bani fără miros în an electoral
Urmărit penal şi cercetat în libertate, Mircea Cosma a continuat în 2014, din postura de preşedinte al CJ, să gireze atribuirea contractelor din judeţul Prahova.
Șocant nu e de-ajuns! Incredibila avere a pesedistului Zis(u) social-democrat!
Deputatul PSD Zisu Stanciu (medalion) nu este doar un simplu incitator la violență, care într-o țară normală s-ar afla într-un alt loc decât în Parlamentul României. El este și unul dintre foarte bogații politicieni ”social-democrați” (a se citi apărătorii săracilor, în teorie), care în practica de toate zilele a transformat politica într-o afacere personală foarte profitabilă. B 1 Tv a dezvăluit
Mircea Diaconu, acuzat de furt intelectual în Parlamentul European
Mircea Diaconu este acuzat că își arogă o victorie în Parlamentul European care de fapt nu-i aparține. Europarlamentarul PMP Siegfried Mureșan susține că Mircea Diaconu se laudă cu un raport adoptat de Comisia de muncă privind situația de la Câmpia Turzii, dar pe care nu l-a întocmit. Siegfried Mureșan spune că Mircea Diaconu este doar membru supleant în Comisia de muncă și ar fi fost prezent la v
Un nou drum montan inaugurat în România. IMAGINI spectaculoase
Un drum turistic care face legătura între Chiril, pe valea Bistriţei, şi Pojorâta, pe valea Moldovei, a fost inaugurat în urmă cu câteva zile.
Ce se întâmplă dacă iei câte o linguriţă de miere în fiecare seară înainte de culcare timp de o săptămână?
O linguriţă de miere, luată înainte de culcare, poate asigura un somn mai liniştit. Asta pentru că mierea conţine 80% zaharuri, care ridică uşor nivelul insulinei, ajutând substanţa responsabilă cu inducerea somnului, numită triptofan, să ajungă mai repede la creier, anunţă televiziunile de ştiri.
GALERIE FOTO. Copiii care înfruntă MOARTEA în drum spre şcoală
Luni a început şcoala în România, iar părinţii ai căror copii se plâng că nu vor să meargă la ore ar trebui să le arate următoarele imagini. În China, Sri Lanka, Columbia sau Filipine, unii copii înfruntă moartea în drumul spre sala de clasă.

Niciun comentariu: