duminică, 5 octombrie 2014

Peste 1,7 milioane de bucureşteni au rămas fără apă caldă. Lider de sindicat al RADET: Nicio şansă ca problema să fie rezolvată până luni. Oprescu: „E o ameninţare la siguranţa populaţiei”
Circa 1,7 milioane de bucureşteni nu au apă caldă de două zile. De vină pentru această situaţia ar fi neînţelegerile dintre RADET şi ELCEN, mai exact datoriile de circa 88,8 milioane de lei pe care regia le are faţă de Electrocentrale Bucureşti.
REŢETE GOGONELE MURATE. Trei metode simple de a le prepara
Trei metode simple de a le prepara
Iohannis: La aceste alegeri nu mă bat cu persoana Victor Ponta, ci cu sistemul pe care îl reprezintă
Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Craiova, că la aceste alegeri nu se bate ”cu persoana Victor Ponta, ci cu sistemul pe care acesta îl reprezintă şi cu un fel de a face politică”, adăugând că e păcat că ”un om atât de tânăr a dezamăgit şi a ajuns atât de repede prizonierul unui sistem”.
Fenomen în Ucraina: corupţii sunt băgaţi în tomberon. Directorul unui spital din Cernăuţi, „aruncat la gunoi” de angajaţii săi pentru că a refuzat să demisioneze
Sute de angajaţi ai Spitalului Regional din Cernăuţi şi-au luat pe sus directorul, Manoli Mihaichuck, şi l-au băgat într-un tomberon.

TODAY

Niciun comentariu: