duminică, 19 octombrie 2014


Referat DNA: Arestarea deputatilor Hrebenciuc si Adam se impune existand riscul influentarii martorilor
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie considera ca masura arestarii preventive in cazul deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam se impune pentru ca exista riscul influentarii martorilor sau suspectilor, persoane din anturajul inculpatilor, iar natura infractiunilor presupus a fi fost savarsite contureaza un grad ridicat de pericol social al faptelor pentru care sunt cercetati.
Imaginea zilei vine din Gherla. Unde au fost lipite afişele candidaţilor la prezidenţiale
În vitrina unei carmangerii din Gherla au fost lipite mai multe afişe electorale, reprezentându-i pe Victor Ponta, Klaus Iohannis şi Elena Udrea.
Imaginea zilei vine din Gherla. Unde au fost lipite afişele candidaţilor la prezidenţiale - FOTO
În vitrina unei carmangerii din Gherla au fost lipite mai multe afişe electorale, reprezentându-i pe Victor Ponta, Klaus Iohannis şi Elena Udrea.
Conflict diplomatic fără precedent între SUA și Ungaria
André Goodfriend, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Budapesta, a declarat că „există persoane, mai precis persoane publice, membri ai Guvernului, pe care SUA nu le consideră potrivite pentru a intra pe teritoriul SUA”, relatează postul ungarM1. Scandalul diplomatic a debutat, vineri, când într-o discuție, însărcinatul cu afaceri al SUA a admis, fără să precizeze numele persoanelor, că SU
REPORTAJ: Panotajul electoral care încalcă legea, menţinut în a doua săptămână de campanie prezidenţială. Echipa lui Victor Ponta foloseşte cocarde tricolore - FOTO, VIDEO
A doua săptămână de campanie pentru prezidenţiale a evidenţiat menţinerea panotajului electoral care încalcă legislaţia privind finanţarea partidelor, nefiind marcat corespunzător, dar şi folosirea culorilor tricolorului de către echipa lui Victor Ponta, situaţie în contradicţie cu legea.

YESTERDAY

Cu cine votează MAGHIARII în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Ce spune şeful UDMR
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, că maghiarii trebuie să ia o decizie ”pragmatică” şi să susţină în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale ”un preşedinte care dă câteva perspective în ceea ce priveşte dezideratele” minorităţii.

Niciun comentariu: