joi, 23 octombrie 2014

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore şi o va întâlni, vineri, de la ora 14.30, pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, într-un meci ce va conta pentru ierarhia finală a Grupei Roşii.
Turneul Campioanelor: Simona Halep este calificata in semifinale
Simona Halep este oficial calificata in semifinalele de la Turneul Campioanelor datorita faptului ca Eugenie Bouchard tocmai a castigat un game - primul din meci - impotriva Serenei Williams. Halep este calificata astfel in urma unui ghemaveraj favorabil in grupa rosie de la Singapore.Din secretele marilor campioni ai tenisului
Ministerul Apararii vrea sa cumpere asigurari de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract estimat la 1,9 milioane euro
Ministerul Apararii Nationale (MApN) vrea sa cumpere servicii de asigurare de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract cu o valoare estimata de 1,9 milioane euro (inclusiv TVA), conform unui anunt de intentie publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 31 octombrie 2014.
Scrisoarea lui Gabriel Liiceanu pentru Victor Ponta: "Fie-vă milă de noi, domnule Ponta!"
Scriitorul Gabriel Liiceanu i-a adresat premierului Victor Ponta o scrisoare deschisă, cerându-i să renunţe la alegerile electorale.
Băsescu: Îmi pare rău că românii au de ales între o marionetă a PSD-ului şi un incompatibil
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că "îi pare rău" pentru că românii au de ales la alegerile prezidenţiale între "o marionetă a propriului lui partid, parte a sistemului corupt din PSD, şi altul care este incompatibil".
Traian Basescu: Nu imi prelungesc mandatul cu nici macar o ora/ Dupa ce mi se termina mandatul devin membru PMP
Traian Basescu a declarat joi dimineata, inainte de a pleca la Consiliul European, ca nu isi va prelungi mandatul de presdinte cu nici macar o ora sau un minut, intrucat nu exista niciun articol constitutional care sa ii permita si nu isi doreste acest lucru si a facut apel sa nu se mai speculeze pe aceasta tema. El a anuntat de asemenea ca va intra in Partidul Miscarea Populara dupa ce nu va mai
Cosmin Guşa si Victor Ponta, creatorii DNA?
Aceasta este versiunea ultima care circula la Realitatea TV, în plina campanie electorala, cu privire la cine sînt cei care au fost creatorii DNA. Ipoteza, careia i se poate uşor detecta nota propagandistica şi manipulatorie, este formulata de Cozmin Guşa, om-cheie în economie editoriala a postului de televiziune.
Dosarul retrocedărilor: Andrei Hrebenciuc a fost reţinut de procurorii DNA - FOTO
Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost reţinut de procurorii anticorupţie, joi dimineaţă, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, el fiind scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA Braşov, unde a fost audiat timp de aproximativ cinci ore.

Niciun comentariu: