duminică, 23 noiembrie 2014

Cutremurul, pe toate televizoarele! Posturile TV l-au „simţit” diferit

Ce-a făcut Iohannis de CUTREMUR? Știrea care-ți va schimba viața! CLICK aici…
Cum de a ajuns Klaus Iohannis un fel de Bianca Drăgușanu?! Omul care, doar în urmă cu câteva zile, era pentru 95% din presa din România „incompatibilul”, „mâncătorul de copii”, „bogătașul cu șase case”, „instigatorul la manifestații violente”, „cel care i-a plătit pe oamenii din stradă” și așa mai departe s-a transformat acum într-un fel […]
Visit Website
Nicolas Sarkozy cere înjumătăţirea puterilor UE
Fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy, a cerut sâmbătă, în timpul unei reuniuni la Bordeaux,  înjumătăţirea competenţelor UE şi eliminarea puterii de iniţiativă legislativă a Comisiei Europene. “Îm doresc să reducem la jumătate actualele puteri ale Uniunii Europene”, a spus Sarkozy, adăugând că ar trebui să mai rămână cel mult douăsprezece politici-cheie, printre care politica industrială, […]
Visit Website
Ioan Niculae a plătit 50.000 $ pentru împăierea unui elefant vânat în Africa de Sud
Ioan Niculae, cel mai bogat român, a plătit 40.000 de dolari pentru a vâna un elefant, după care alţi 50.000 de dolari pentru a-l împăia şi transfera în Europa din Africa de Sud, relatează cotidianul sud-african Sunday Times, în ediţia electronică. Niculae a împuşcat elefantul în februarie în Hoedspruit, Limpopo, dar acesta nu a fost […]
Visit Website
VIDEO. Cum vor arăta fermele viitorului
În condiţiile în care trăim în epoca vitezei şi a dezvoltării rapide a noilor tehnologii, se pare că şi agricultura a ajuns la un alt nivel pe plan mondial. Plantele crescute în mediul urban nu mai reprezintă o noutate, dar dezvoltarea unei ferme într-un oraş este cu adevărat o reală provocare. Compania americană AeroFarms a […]
Visit Website
CÂȚI europeni a racolat Statul Islamic până acum? Sute SUTE!
Sâmbată, şeful serviciilor de informaţii din Suedia, Anders Thornberg, a declarat că aproximativ 300 de suedezi luptă în rândurile grupării Stat Islamic în Siria şi Irak. “Au fost confirmate peste 100 de cazuri de persoane plecate să lupte alături de SI. De asemenea, există mai multe cazuri care nu au fost înregistrate, numărul total al persoanelor care luptă […]
Visit Website
TOP 5 articole: „Antena 3 și RTV au fraudat votul!…” , citit de 59.291 ori!
ReporterVirtual.ro vă prezintă, ca în fiecare duminică, cele mai citite articole ale săptămânii care se încheie, un top 5 al subiectelor de pe site-ul nostru, în ordinea vizualizării lor de către cititori. Așadar, pe primul loc în săptămâna 17 – 23 noiembrie: „Antena 3 și RTV au fraudat votul! | Valentin Jucan, membru CNA”, care a fost citit de aproape […]
Visit Website
Elena Udrea: NU sunt implicată în Dosarul Alina Bica – Dorin Cocoș
Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a scris sâmbătă pe pagina sa de Facebook că nu are nicio implicare în dosarul retrocedărilor supraevaluate care îl vizează pe fostul său soț Dorin Cocoș și pe procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica. Omul de afaceri Dorin Cocoș ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni […]
Visit Website
DNA confirmă: Dorin Cocoș, în Dosarul Alina Bică | Șefa DIICOT, demisie din pușcărie
Omul de afaceri Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) in legatura cu despagubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren in Capitala, reiese din referatul DNA la dosarul in care este cercetata si […]
Visit Website
Gîndul de duminică

Joe Biden confirmă – americanii au vrut împărțirea Puterii în România după alegerile prezidențiale!

În timpul turneului în Turcia, vicepreședintele SUA, responsabil cu politica externă, Joe Biden, a declarat următoarele în fața reprezentantilor societății civile turce:
Parintii nostri fondatori (ai Statelor Unite) au ajuns la concluzia ca o concentrare a puterilor este lucrul cel mai coroziv care se poate intampla in orice sistem politic. Continuam sa gandim acelasi lucru.
Agențiile internaționale de presă susțin că Joe Biden se referea la alegerile prezidențiale din Turcia, care au dus la concentrarea puterii în mîinile unui singur partid, cel condus de Erdogan.
Eu cred însă că Joe Biden s-a referit la alegerile prezidențiale din România, care au dus la o împărțire a puterii între Dreapta, deținătoare a Președinției, și Stînga, deținătoare a Guvernului.
Gîndul meu de marți seara se intitula Cum funcționează înțelegerea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta impusă de americani.
Scriam acolo că după coșmarul Victor Orban în Ungaria, SUA nu-și mai pot permite să dea întreaga putere unui singur partid.
Cu atît mai mult cu cît acest partid duce o politică nationalist-bigotă de secolul XIX, cel al scrisorilor duse de poștalioane și nu de secolul XXI, cel al e-mailor duse se Internet.
De aceea, la prezidențiale, a fost înfrînt Victor Ponta.
Întrebarea, mare întrebare, pe care mi-o pun și v-o pun, e următoarea:
Așa s-a nimerit sau așa s-a pus la cale?!
Visit Website

YESTERDAY

Gîndul de Breaking news

Cum am trăit eu Cutremurul la el acasă, în Găgești Deal – Vrancea

Bag seamă că toată lumea zice la tv despre Cutremur. Eu voi spune pe cristoiublog.ro.
Cutremurul m-a prins chiar acolo de unde pornesc cutremurele: În Vrancea, mai precis în Găgești Deal, și mai precis în înjghebarea de lemn care e biroul meu de lucru, încălzit de la un radiator. Am precizat locul pentru a înțelege că mi-a fost destul de ușor să deschid ușa și să ies în curte.
A fost aici, în Vrancea, un cutremur puternic resimțit, dat fiind că a fost unul de suprafață. Eram convins, după zguduirea de aici, că Bucureștii sunt la pămînt. Spre surprinderea mea, soția, care a rămas la București,  simțise doar clătinarea lămpilor din apartamentul de la etajul 1, unde stau.
Ca toate cutremurele, inclusiv cele politice, și acesta a fost resimțit mai ales în ratingurile televiziunilor de știri.
Visit Website
Cutremurul, pe toate televizoarele! Posturile TV l-au „simţit” diferit…
Cutremurul produs acum câteva minute în zona Vrancea a „zguduit” şi programele obişnuite ale televiziunilor de ştiri. Majoritatea erau ocupate cu alegerile prezidenţiale şi cu explicaţiile pentru „surpriza Iohannis”. Programul curent a fost întrerupt pentru anunţarea ştirii panicoase şi pentru a introduce în direct obişnuiţii comentatori specializaţi, în frunte cu Gheorghe Mărmureanu, fost director al […]
Visit Website
Domnule Iohannis, citiţi acest mesaj! Iată “hrana” mandatului dumneavoastră!
Grupul media Reporter Virtual a decis să fie ecoul nemulţumirii românilor din Diaspora, după felul mizerabil, discriminatoriu şi anticonstituţional în care au fost trataţi cetăţenii români din afara ţării la votul pentru alegerea preşedintelui României. Pe măsură ce zilele trec, descoperim tot  mai multe cazuri de onoare umană, de sacrificiu şi de luptă pentru salvarea […]
Visit Website
AUDIENȚE. Finalul sezonului Las Fierbinți a schimbat ierarhiile de joi seara. Fără serialul de comedie, Next Star, de pe Antena 1, a luat prima poziție
Visit Website
Gîndul de Breaking news

Scandalul Alina Bica – Răfuială mafiotă sau răfuială pentru putere?!

Înalta Curte a decis, chiar dacă nu definitiv, arestarea preventivă a Alinei Bica, fosta șefă a DIICOT, egală în funcție cu cealaltă persoană feminină din conducerea Ministerului Public, distinsa Laura Codruța Kovesi.
Cînd a avut loc Operațiunea Înhățarea Alinei Bica de pe stradă de către colega și concurenta ei Laura Kovesi (mă întreb, pe Laura Kovesi cine o s-o aresteze în plin trafic?), am avut îndoieli privind vinovăția Alinei Bica.
Și nu pentru că aș fi un fan al distinsei, pe care n-am  văzut-o în viața mea, nici măcar la televizor, și cu atît mai puțin al Elenei Udrea, a cărei candidatură, prin înlăturarea lui Cristian Diaconescu, am combătut-o cît mi s-a dat voie la posturile finanțate de lidera  PMP, ci pentru că mi-era greu să cred că șefa DIICOT, Direcție angajată în lupta împotriva corupției, putea fi suspectată de corupție!
Documentele publicate de presă după ce au  fost date, ca de obicei, de către DNA, cea mai bună televiziune de știri din România, m-au convins că da, într-adevăr, Alina Bica a fost implicată într-o afacere de corupție.
Asta nu mă face să dau înapoi nici măcar cu o virgulă de la teza, formulată joi seara, pecristoiublog.ro, că e vorba de o răfuială dacă nu mafiotă, atunci o răfuială pentru putere în perspectiva plecării lui Traian Băsescu de la Cotroceni.
Da, Alina Bica, a fost implicată într-o afacere de corupție. Din acest punct de vedere, acțiunea DNA e corectă.
Numai că acest adevăr nu mă oprește să nu-mi pun anumite întrebări, formulate în numele tezei că Lupta împotriva corupției nu trebuie să justifice eforturile SRI de a pune stăpînire pe România.
Le voi pune conștient că nimeni din presă nu le va lua în seamă, pentru că toți patronii și toți redactorii șefi, acționari la firme, se tem ca de dracu de DNA, care te poate sălta în orice moment sub pretextul că ai comis cine știe ce faptă de corupție. Rămîn uluit, după experiența din comunism, că oameni în toată firea, unii chiar lideri de opinie, cînd vorbim la telefon, încep să înalțe brusc elogii SRI, mai ceva ca pe vremea Securității.
Iată întrebările:
  1. Afacerea de corupție s-a terminat în prima parte a lui 2011. Cînd Alina Bica a fost nominalizată ca șefă a DIICOT, altfel spus, la șefia unei Unități de luptă împotriva corupției mai importante chiar decît DNA, SRI știa de acest Dosar? Dacă nu știa, atunci de ce mai consumă bani de la Buget SRI? Dacă știa, de ce nu i-a spus lui Traian Băsescu? Dacă știa și i-a spus, de ce a mai propus-o Traian Băsescu?
  2. DNA susține că acțiunea împotriva Alinei Bica a început în 15 octombrie 2014, la 3 ani de la petrecerea afacerii, în urma unei autosesizări. Laura Kovesi ne crede proști? Dacă ar fi să credem basmele ei, brusc, pe 15 octombrie 2014, DNA s-a trezit din somn și a zis: Ei drăcie, șefa DIICOT a fost implicată acum trei ani într-o afacere de corupție! Hai s-o arestăm!.
  3. Pe 30 octombrie 2014, un site suspect publică fotografii cu Alina Bica la Paris, în februarie 2014, împreună cu Elena Udrea. Alături de un text imbecil, scris cu bocanci de ofițer, sunt reproduse două facturi de cazare: una a Alinei Bica, obținută de la hotel la cîteva zile după ședere, și alta, a Elenei Udrea, obținută abia în septembrie 2014. Sunt de acord că Alina Bica n-avea ce căuta la Paris împreună cu Elena Udrea, mai ales că acum știm despre implicarea lui Dorin Cocoș în afacerea din 2011. Numai că publicarea acestor documente n-are nici o legătură cu nevoia de transparență. Ar fi fost normal, ba chiar obligatoriu, ca autorii filajului și ai luării documentelor, să de dea publicității pozele încă din februarie 2014. Dacă Alina Bica e personajul corupt de acum, opinia publică din România ar fi trebuit avertizată încă din februarie 2014, astfel încît Alina Bica să nu mai rămînă o zi în fruntea DIICOT. Mai mult, fotografiile și documentele trebuiau asumate de cineva și nu așa cum s-a întîmplat, date pe un site care a dispărut la cîteva ore după. Ce să credem? Că fotografiile și documentele de la Paris au fost păstrate de autori pentru șantajarea Alinei Bica. Publicarea a fost semnalul că trebuie să cedeze. Și dacă n-a cedat, iat-o ridicată de pe stradă.
  4. Traian Băsescu s-a angajat în fața românilor, în 31 octombrie 2014, că va dezlega misterul Operațiunii site-ul misterios. Au trecut de atunci mai mult de două săptămîni. Traian Băsescu n-a mai suflat o vorbă despre asta. Arestarea Alinei Bica a fost un șah pentru a nu-și respecta angajamentul? Eu cred că într-o țară democratică, europeană, arestarea șefei DIICOT de către șefa DNA nu trebuie să blocheze procesul de aflare a Adevărului în cazul Paris. Cu atît mai mult cu cît evenimentele din februarie 2014 n-au nici o legătură cu afacerea din martie 2011. Sau te pomenești că Alina Bica a cheltuit la Paris banii obținuți în martie 2011?
  5. Și ultima întrebare, ivită și din semnalul dat românilor de Traian Băsescu în 31 octombrie 2014, cînd a vorbit de absența controlului democratic asupra Serviciilor noastre secrete, tot mai puternice pe zi ce trece:
    Justifică lupta împotriva corupției Operațiuni amintind de cele făcute de răposata Securitate în numele luptei împotriva dușmanului de clasă?!
Visit Website
Cristoiu: NU mă duc la nicio televiziune! | De ce a apărut la România TV
În această seară, jurnalistul Ion Cristoiu a făcut câteva precizări pe marginea aparițiilor sale la postul de știri România TV, ultima aseară, televiziune pe care anterior a calificat-o drept „Căcănia TV”, chiar într-un editorial publicat și pe ReporterVirtual.ro: În primul rând, să fie clar, nu mă duc la nicio televiziune! În al doilea rând, la […]
Visit Website
Aripa militara a nationalitilor rusi, gruparea BORN (Organizația de Lupta a Naționaliștilor Ruși), care este acuzat de o serie de asasinate pe motive rasiale, ar fi fost coordonata de la Kremlin, a declarat în instanța de judecată naționalista rusa Evghenia Khasis, care ispășește o pedeapsă de 18 ani pentru complicitate în asasinarea avocatului Stanislav Markelov […]
Visit Website
Radu Banciu: Vadim, ca un faringosept pentru un bolnav de cancer | VIDEO
Radu Banciu a vorbit, vineri seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, despre o scrisoare în care Corneliu Vadim Tudor îl critică pe președintele ales, Klaus Iohannis, realizatorul afirmând că președintele PRM este „ca pentru un bolnav de cancer un faringosept”. ”E ca pentru un bolnav de cancer un faringosept, Corneliu Vadim Tudor. Foarte interesant ce […]
Visit Website
ARESTAREA Alinei Bica, la Euronews: IRONIE în România!
“Ironie, procuror pentru combaterea crimei organizate arestat pentru corupţie în România”, titrează postul de televiziune Euronews: Alina Bica este şefa direcţiei guvernamentale care anchetează mafia, crima organizată şi terorismul, explică postul de televiziune. Ea este cercetată pentru abuz în serviciu, după despăgubirea acordată pentru un teren supraevaluat din Capitală de o comisie de la ANRP […]
Visit Website
O poză devastatoare pentru socialişti! Aş vrea să ştiu ce spune Ion Iliescu despre imagine. Cozmin Guşă spunea, zilele trecute, că l-a lovit trenul după alegeri pe Victor Ponta. Eu zic că atunci când l-a lovit trenul şi-a pierdut busola. Când tu ai fost votat de o populaţie săracă, cu venituri mici, cum poţi să mergi […]
Visit Website
Ultima șansă pentru downgrade de la iOS 8.1.1 la 8.1 dacă doriți jailbreak
iOS 8.1.1 a fost lansat în cursul acestei săptămâni, și include câteva îmbunătățiri minore. Dar se întâmplă să fi acoperit și vulnerabilitatea pe care actuala versiune de Jaibreak o folosea. Dacă ați instalat-o deja din greșeală și vreți să vă păstrați în continuare jilbreak-ul, iDownloadBlog vă arată cum să procedați. Pentru moment, apple încă semnează […]
Visit Website
Iată mașinăria care transformă apa în benzină
Chiar dacă numărul de vehicule electrice este în creștere, nu vom asista prea curân însă la înlocuirea completă a mașinilor alimentate cu combustibili fosili. Deci ce metodă putem găsi pentru a ne feri de prețurile din ce în ce mai mari ale benzinei sau motorinei? Ei bine, răspunsul ar putea fi apa! Compania germană Sunfire […]
Visit Website
Vocea României a fost urmărită de peste 1,2 milioane de persoane în cele aproape patru ore și jumătate de show, la prima ediție live din
Visit Website
BOMBĂ. Ponta își trateză tristețea în Abu-Dhabi cu Sebastian Ghiță | VIDEO
Unde a dispărut Victor Ponta după turul al doilea al alegerilor prezidențiale? Misterul a fost lămurit în urmă cu câteva minute, la ora 14.00, de jurnaliștii de la Realitatea TV. Postul a prezentat o fotografie făcută aseară în cel mai exclusivist club din Dubai (Emiratele Arabe Unite), în care Ponta apare alături de prietenul, protectorul și sponsorul […]
Visit Website
Câștigă mii de euro din mobilier rustic, la doar 18 ani
Un tânăr de doar 18 ani din Craiova dă dovadă atât de un spirit antreprenorial extrem de dezvoltat, cât și de atașament față de valorile tradiționale, creând și exportând piese de mobilier rustic, pe care le vinde atât cabanierilor din România, cât și celor din Franța, Italia și Germania. „Am lucrat foarte mult la firmă, […]
Visit Website

Niciun comentariu: