joi, 11 iunie 2015

Ioan Rus şi-a dat DEMISIA, după ce i-a jignit pe românii din străinătate: Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.
Ce urmeaza in PSD
Poate ca Victor Ponta va supravietui, vineri, motiunii de cenzura a opozitiei, dar nu va mai rezista prea mult in fruntea partidului. Nu exista o masa critica in Parlament pentru rasturnara sa din functia de premier. Partidul, insa, fierbe de cateva zile. Declaratiile scandaloase ale fostului ministru Ioan Rus care au dus in final la demisia sa sunt tot ce mai lipsea. Exista un Dumnezeu razbunator
Apa existentă pe Lună poate fi transformată în stare lichidă, pentru a fi consumată
Resursele de apă existente pe Lună în formă solidă vor putea fi folosite pentru alimentarea eventualelor colonii umane prin crearea unor distilerii cu lumină solară, afirmă specialişti ai Agenţiei spaţiale americane (NASA) citaţi de site-ul Popsci.com.
Monica Iacob Ridzi, premiată la concursul "Poezie de puşcărie"
Monica Iacob Ridzi, încarcerată la Spitalul Penitenciar Jilava, a obţinut, joi, premiul al doilea la concursul "Poezie de puşcărie", la secţiunea ”Poezie femei”, ea purtând proteze la picioare la decernarea premiilor, scrie pe Facebook scriitorul Dan Mircea Cipariu, preşedintele juriului.

Niciun comentariu: