miercuri, 17 iunie 2015

Top știri 18 iunie dimineața


„Taci dracu’ din gură” | Mircea Badea, RĂZBOI total cu Diaspora: „Dacă trimit bani și cumpără biscuiți de ei membrii familiei…”
Diaspora primește o a doua lovitură în mai puțin de o săptămână. După ce Ioan Rus afirma despre românii de peste graniță că au copii care în țară se fac „golani” și nevesta „curvă”, a venit rândul lui Mircea Badea să se dea în stambă. Acesta este extrem de nemulțumit de faptul că românii din Diaspora nu contribuie în niciun fel la facturile publice ale statului român. Mai mult, Badea a declarat jo
Ambasadoarea Suediei: Sprijinim cu tărie autorităţile române în lupta împotriva corupţiei
Ambasadoarea Suediei s-a întâlnit cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, după întrevedere pe contul de Facebook al Ambasadei suedeze fiind postată o declaraţie a diplomatei, care spune că sprijină "cu tărie" autorităţile române în determinarea lor de a lupta împotriva corupţiei.
Deputatul Manolache, finul lui Ponta, explică pe înţelesul tuturor de ce parlamentarii trebuie să aibă pensii speciale: „Nu putem să punem egalitate între un demnitar şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer sau medic”
Nu există semnul egal între un cetăţean şi un demnitar, pensiile speciale pentru parlamentari reprezintă repararea unei nedreptăţi, iar judecătorii de la Curtea Constituţională oricum au salarii şi pensii mult mai mari - acestea sunt doar o parte dintre argumentele pe care le-au invocat aleşii, atunci când şi-au votat indemnizaţii speciale, acordate după împlinirea vârstei de pensionare. ”Trebuie
Apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu, scos la licitatie de ANAF, a fost vandut cu 1,9 milioane lei
Apartamentul de pe Soseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu s-a vandut miercuri, cu o zi inainte de reluarea primei licitatii, dupa ce femeia care a fost declarata castigatoarea primei licitatii organizate de ANAF a virat suma restul de 1,56 milioane de lei, din totalul de 1,9 milioane de lei, pe care trebuia sa ii dea, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul.
Harta detaliata a alegerilor din Republica Moldova. Marea miza a votului: spre Rusia sau spre UE
Partidele pro-europene au castigat primul tur de scrutin din cadrul alegerilor locale generale in Republica Moldova, reusind sa obtina semnificativ mai multe mandate de primar si consilieri raionali decat partidele cu simpatii pro-ruse. In schimb, formatiunile pro-ruse au obtinut majoritatea mandatelor de consilieri muncipali si mai multe functii de primar in centrele urbane importante, cum ar fi
Ambasada SUA: Nu putem tipări vize aprobate după 8 iunie, sunt probleme tehnice la Departamentul de Stat
Biroul pentru Afaceri Consulare al Departamentului de Stat se confruntă cu probleme tehnice la nivel global în procesarea paşapoartelor şi vizelor, indiferent de ţară, categorie de viză sau paşaport, astfel că Secţia Consulară a Ambasadei SUA nu poate tipări vizele aprobate după 8 iunie.
Şi-a lăsat cana murdară pe birou, iar preşedintele companiei i-a spălat-o. După acest gest, viaţa sa s-a schimbat
Reed Hastings, CEO-ul platformei online Netflix, a vorbit recent despre o lecţie de leadership pe care a primit-o când lucra ca programator.
Protest in fata Primariei sector 3. Primarul Robert Negoita e acuzat ca betoneaza spatiile verzi
Circa 30 de persoane au protestat miercuri, in fata Primariei sectorului 3, cerand demisia primarului Robert Negoita. Cetatenii reclama faptul ca edilul "betoneaza" spatiile verzi, pune borduri roz si pergole mov si este netransparent. "Jos Negoita! Jos Betonita!", "DNA sa vina sa te ia!", "Betonita nu uita, primaria nu-i a ta!", si "De beton te-am intr

Niciun comentariu: