sâmbătă, 19 august 2017

“Pentru TINEri” – un proiect B-Right Media în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoșani și Consiliul Județean al Elevilor

Tinerii botoșăneni, chemați să-și facă vocea auzită

Asociația B-Right Media dă startul unui nou eveniment cu și pentru tineri. Este vorba despre Conferința Județeană Interdisciplinară “Pentru TINEri”, ce va avea loc miercuri, 30.08.2017, începând cu ora 10.00, la Hotel Rapsodia City Center.
Evenimentul face parte dintr-un proiect finanțat de Ministerul Tineretulșui și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani și este realizat în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoșani și Consiliul Județean al Elevilor.
            Organizatorii își propun crearea unei punți de legătură între tineri și factorii de decizie la nivel local, din domeniile propuse de Strategia Națională pentru Tineret 2015-2020: cultură și educație non-formală; sănătate, sport și recreere; participare și voluntariat; muncă și antreprenoriat; incluziune socială pentru tinerii aflați în situații de risc. Va fi creat un cadru pentru dialog structurat în domeniul tineretului, va fi elaborat un instrument de lucru la nivel județean în domeniul tineretului, reprezentat de studiul “Tineretul botoșănean- tendințe oportunități, perspective” și va fi înființată o rețea informală de informare în domeniu. Studiul va cuprinde o analiză diagnostic a domeniului tineret în județul Botoșani în anul 2017, precum și propuneri de linii strategice și de acțiuni concrete pentru contracararea problemelor identificate.
Sunt așteptați să participe tinerii și lucrătorii de tineret din municipiul și județul Botoșani, interesați de discuții într-un cadru relaxat despre problematica tineretului și de workshop-uri nonformale aplicate pe domenii de interes. Evenimentul este deschis oricăror participanți, indiferent de etnie, gen, nivel de studii sau orice alte criterii discriminatorii.
Participarea este gratuită, în limita celor 69 de locuri disponibile. Pentru înscriere, este suficientă completarea unui formular ce poate fi găsit cu ușurință pe pagina de Facebook Asociația B-Right Media – Centrul de Voluntariat sau pe grupurile “Pentru TINeri” și “ONG Botoșani-rețea informală”, lansate în cadrul proiectului.
Asociația B-Right Media este un ONG din Botoșani cu 7 ani de experiență în proiecte locale, naționale și internaționale, recunoscut în comunitatea botoșăneană ca principal promotor al voluntariatului și al educației nonformale, furnizor acreditat de servicii sociale, organizator de evenimente de tradiție și centru informal de resurse pentru ONG-uri.
 ASOCIAȚIA B-RIGHT MEDIA               
19.08.2017
ASOCIATIA B-RIGHT MEDIA
Botosani, Aleea General Dumitru Vasiliu, nr. 2
Telefon:0745532627

Niciun comentariu: