vineri, 28 ianuarie 2011

B1 TV pregătește o emisiune de tip tabloid

B1 TV pregătește o emisiune de tip tabloid: "
Odată cu relansarea B1 TV se întețește lupta și pe segmentul emisiunilor tabloide.
Din informațiile paginademedia.ro, în noua grilă B1 TV va figura și un astfel de program, pentru care este în discuții cu ziarul Cancan.
Cine este în cărți pentru prezentarea programului, dar și câteva detalii despre grilă, în continuare:
Emisiunea tabloid va fi difuzată după-amiaza, între orele 16.00 și 18.00.Segmentul emisiunilor tabloid de după amiază este disputat acum de Happy Hour (Pro TV), Acces Direct (Antena 1) și Drept la țintă (Kanal D).
Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Adriana Bahmuțeanu este în discuții B1 pentru a fi unul dintre prezentatorii programului.Contactată de paginademedia.ro, Adriana Bahmuțeanu a declarat că “am primit mai multe oferte”.
Bahmuțeanu, pentru paginademedia.ro:“Nu vreau să comentez nimic în acest moment. Am primit mai multe oferte, pe care le studiez.”

Grila B1, apropiată de un canal de știri

Programul B1 TV, în formula concepută de Sorin Oancea (directorul postului) este dominată de știri. De altfel, în ultimele săptămâni, mai mulți prezentatori au dat teste pentru formulele de prezentare a jurnalelor, care nu sunt încă definitivate. Printre aceștia: Octavia Negre, Delia Vrînceanu, Ioana Mola, Mădălina Pușcalău, Radu Herjeu, Adrian Bucur, Sanda Nicola, Nicoleta Cone.

Deocamdată, a fost alesă prezentatoarea principalului jurnal, cel de la 20.00: Sanda Nicola, dar partenerul ei nu este încă stabilit.
Potrivit proiectului de grilă, matinalul postului va fi unul de tip infotainment, centrat pe știri (între 7.00 și 10.00). La ora 12.00 va fi difuzat un alt program informativ, de o oră, iar la 15.00 un nou jurnal. La ora 13.00, în proiectul de grilă figurează o emisiune prezentată de Andrei Bădin și Carla Giaca.
După emisiunea tabloid, la ora 18.00, un alt program de știri (de 30 de minute) precede principalul jurnal de la ora 20.00. După jurnal va intra talk-show-ul lui Robert Turcescu și Ion Cristoiu.

Proiect de afilieri în țară

Relansarea B1 va presupune și dezvoltarea unei rețele de stații locale afiliate. Posturile locale vor difuza programul B1 TV, iar trei ore pe zi va fi dedicat programelor proprii.
Stațiile afiliate vor emite cu programe proprii între orele 16.00-18.00 și dimineața, între 7.00 și 8.00.
Deocamdată, B1 TV va avea 4-5 stații afiliate, printre care la Brașov și la Iași.
Citește și:
"

Niciun comentariu: