joi, 20 ianuarie 2011

Sorin Dănilescu, mesaj de adio pe caietul de teme al fetiței

Sorin Dănilescu, mesaj de adio pe caietul de teme al fetiței: "
Sorin Dănilescu, fostul director Intact Interactive, a lăsat un mesaj de adio înainte de a se arunca de la etajul 5 al blocului în care locuia.
Mesajul, scris de Dănilescu pe caietul de teme al fetiței lui, nu explică gestul, dar nu lasă niciun dubiu asupra sinuciderii. Ultimul mesaj, adresat soției, nu poate fi făcut încă public.
Trupul lui Sorin Dănilescu va fi depus astăzi la o capelă de la Cimitirul Ghencea Militar și va fi înmormântat vineri.

Declarația a fost făcută de un fost prieten al lui Sorin Dănilescu, Dorin Chioțea, contactat de paginademedia.ro.
Dorin Chioțea povestește pentru paginademedia.ro:
“Aproape de miezul nopții trecute am vorbit cu Crina, soția lui Sorin Dănilescu, despre cei 22 de ani de când îi știu împreună.
Cu toate că eu credeam totuși într-una din ipotezele autorităților, aceea ca Sorin să fi murit în urma unui accident nefericit, Crina mi-a citit printre lacrimi mesajul lăsat de el pe caietul de teme al fetiței și găsit în cursul serii.
Nu-l pot destăinui, dar e lămuritor pentru gestul premeditat. Astăzi ea îi va căuta pe anchetatori pentru a le pune la dispoziție aceasta probă.
Soția să nu dorește să declare nimic presei, dorind să-l vegheze în liniște în cea mai lungă și grea noapte a vieții ei. Prietenii și cei care l-au cunoscut și doresc să-și ia adio pot veni să fie alături de familia îndurerată.”
Sorin Dănilescu va fi înmormântat vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, unde va fi depus în cursul zilei de azi la o capelă din incintă.
Sursa foto: Refresh.ro
PRECIZARE: Dată fiind gravitatea subiectului, comentariile la acest articol nu vor fi aprobate.
Citește și:
"

Niciun comentariu: