joi, 20 ianuarie 2011

ŞTIRILE ZILEI: Ilie Micolov, autorul hit-ului "Dragoste la prima vedere", în spital

ŞTIRILE ZILEI: Ilie Micolov, autorul hit-ului "Dragoste la prima vedere", în spital: "

REPORTAJ: România, ţara cu 680 de maşini de peste 200.000 de euro. Plătesc sute de mii de euro pentru o maşină pe care o ţin drept bibelou în garaj. Până când România va avea şi drumuri, posesorii de maşini de lux străbat ţara cu automobilul urcat pe trailer, relatează Gândul. Cea mai scumpă maşină vândută anul trecut în România a fost un Rolls Royce Phantom Coupe de peste 460.000 de euro. Alţi doi români sunt fericiţii posesori al unui Ferrari 599 de 320.000 de euro şi al unui Rolls Royce Ghost de peste 270.000 de euro.

De ce credeţi că românii sunt atât de pasionaţi de maşinile scumpe?

POLITICĂ: Luptăm pentru Schengen. România şi-a îndeplinit şi continuă să-şi îndeplineasca obligatiile asumate pentru aderarea la Spaţiul Schengen şi nu există niciun indiciu că, o data integrată în acest spaţiu, ar genera riscuri semnificative în privinţa fluxurilor migratorii ilegale, a declarat preşedintele Traian Băsescu, în cadrul unei întâlniri cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti, notează Hot News.

EVENIMENT: În stare gravă. Deputatul Liana Dumitrescu, care reprezintă etnia macedoneană în Parlament, este internată la Spitalul Elias din Bucureşti, unde s-a prezentat cu dureri puternice de cap. Medicii au stabilit ca aceasta suferă de o afecţiune neurologică gravă.

VEDETE: Ilie Micolov, autorul hit-ului “Dragoste la prima vedere”, internat la Spitalului de plămâni din Bacău. Cântăreţul este internat de două zile la secţia pneumologie a Spitalului de Pneumoftiziologie din Bacău, având o patologie mixtă şi pulmonară, scrie Adevărul. Artistul, în vârstă de 61 de ani, a acuzat o stare generală proastă, care ar fi fost provocată de o răceală puternică la plămâni, şi a fost internat în spital.

"

Niciun comentariu: