marți, 18 ianuarie 2011

TVR se pregătește să rupă contractul cu Splendid Media

TVR se pregătește să rupă contractul cu Splendid Media: "
TVR se pregătește să se despartă de Splendid Media, regia care se ocupă cu vânzarea spațiului publicitar al canalelor publice și să organizeze o nouă licitație.
Așa reiese dintr-o hotărâre votată de Consiliul de Administrație al TVR în ultima ședință de anul trecut, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.
Iată ce spune hotărârea:
“Se aprobă începerea negocierilor între SRTv şi Splendid Media pentru încheierea unui act adiţional având ca obiect modalităţile de încheiere amiabilă a contractului dintre cele două părţi.”
Contactat de paginademedia.ro, președintele TVR Alexandru Lăzescu a declarat că este vorba de “regândirea strategiei de vânzări“.
Andi Lăzescu, pentru paginademedia.ro:
Intenționăm să regândim strategia de vânzări. E o chestiune internă, pe care nu o pot comenta. Este vorba de gestiunea unei relații între doi parteneri de afaceri. Deocamdată nu pot comenta mai mult.”
Nu am văzut această decizie, încă nu ni s-a comunicat pe cale oficială“, a declarat pentru paginademedia.ro Radu Budeș, managing partner Splendid Media.
Splendid Media vinde publicitatea TVR începând din 2006. După un mandat de 3 ani, Splendid Media a câștigat și în 2008 vânzarea publicității canalelor publice. Potrivit contractului în curs, Splendid Media se mai ocupă de spațiul publicitar al televiziunii publice până la sfârșitul acestui an.
Hotărârea Consiliului de Administrație NR.116 din 22 decembrie 2010
În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:
Art.1 Se aprobă începerea negocierilor între SRTv şi Splendid Media pentru încheierea unui act adiţional având ca obiect modalităţile de încheiere amiabilă a contractului dintre cele două părţi.
Componenţa comisiei de negociere este următoarea:
Alexandru Lăzescu - Preşedinte-Director General
Cipriana Voicu - Director Direcţia Economică
Anca Gheorghe - consilier PDG
Dan Radu - Director Producţie Editorială şi Programe
Cezar Ion – Director Direcţia Editorială
Marioada Dudu – Serviciul Achiziţii Publice
Marin Drumcea
- Serviciul Juridic
Mona Dîrţu – Director TVR Interactiv
un reprezentant al casei de avocatură cu care SRTv are contract.
Art. 2 – Se aprobă, ca în condiţiile finalizării demersului de la pct. 1 să fie demarate procedurile pentru achiziţia de servicii de gestionare şi vânzare a spaţiului publicitar TV al SRTv.
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
"

Niciun comentariu: