luni, 14 februarie 2011

5 motive contra sărbătorii de Sfântul Valentin

5 motive contra sărbătorii de Sfântul Valentin 

1. Pentru început, Ziua Îndrăgostiţilor nu este deloc o sărbătoare românească,aceasta este adoptată de români de la americani. Sunt curioasă, de ce americanii nu sărbătoresc Dragobetele?

2. Un al doilea motiv ar fi acela că banii cheltuiţi cu tot felul de campanii de puf ar putea fi folosiţi, foarte bine, în ajutorarea unor copii nevoiaşi,care trăiesc de pe o zi pe alta.

3. Valentine΄s Day, Halloween, dar identitatea noastră naţională unde e? Ne avântăm cu toţii spre a celebra sărbători străine, însă uităm câte sărbători frumoase avem noi, pe care însă le dăm deoparte in favoarea unora  ce nu aparţin deloc culturii sau religiei române.

4. Acest Sfânt Valentin dă bătaie de cap şi celor care îl celebrează, prin urmare, în preajma sărbătorii aud din ce în ce mai des replica tragică „Vai, ce mă fac? Se apropie Valentine΄s Day şi nu am bani să îi cumpăr ceva prietenului/ei.” Dacă iubeşti, Ziua Îndragostiţilor poate fi în fiecare zi.

5. Începem să vrem din ce în ce mai mult ce au alţii şi încercăm să fim ca ei. Haideţi sa încercăm să fim unici, să ne păstrăm tradiţiile noastre pentru că sunt mai frumoase ca oricare altele!


 By  Livy

Niciun comentariu: