duminică, 20 februarie 2011

Aproape 2.000 de invitați la nunta Prințului William cu Kate

Aproape 2.000 de invitați la nunta Prințului William cu Kate: "

foto:jezebel.com

Familia regală britanică și-a stabilit invitații pentru nunta Prințului William cu Kate Middleton. Se pare că 1.900 de persoane au fost invitate la ceremonia de căsătorie a celor doi de la Westminster Abey, dintre aceștia făcând parte, cel mai probabil, vedete, politicieni de top, șefi de stat și roialități. Lista completă a celor care vor participa pe 29 Aprilie la nunta celor doi nu a fost încă dată publicității, însă mulți pasionați de astfel de evenimente așteaptă să vadă dacă printre invitați se numără președintele american Barak Obama, cântărețul Elton John or rapperul Kanye West.

Numărul invitaților va fi redus pentru recepția de la prânz de la Buckingham Palace unde sunt așteptați aproximativ 600 de persoane, rude, prieteni și demnitari. De asemenea, recepția de seară, urmată de dans va fi și mai intimă, doar cu 300 de persoane apropiate celor doi soți.

Potrivit presei britanice, la nuntă vor participa peste 200 de membri ai Guvernului, Parlamentului și Corpului Diplomatic, 60 de guvernatori și prim-miniștri și 40 de reprezentanți regali străini. Sunt așteptați 30 de membri de la departamentul de apărare, dintre care 3 șefi de armată.

Cavalerul de onoare a lui William va fi fratele său, Harry. Sora lui Kate, Pippa va fi domnișoara de onoare a viitoarei prințese.

"

Niciun comentariu: