duminică, 20 februarie 2011

Românii au talent

Românii au talent: "

Emisiunea „Românii au talent” a avut cele mai bune cote de audiență din ultimii ani. Prima ediție a emisiunii, făcută după formatul deja celebru „Britain’s got talent”, a fost difuzată vineri seara și a prezentat înregistrări de la preselecțiile din diferite orașe ale țării. Nu numai că Pro TV a învins orice așteptări când vine vorba de audiența emsiunii, dar chiar și redifuzarea de sâmbătă a strâns în jur de două milioane și jumătate de oameni în fața televizorului, conform Pro TV.

Petrișor Obae prezintă pe pagina de media cifrele de audiența ale emisiunii. În comparație cu „Dansez pentru tine”, „Românii au talent” a avut o audiență de două ori mai mare, spune el. Emisiunea a atins cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 și până acum, vârful audienței fiind în jurul orei 22:00.

Cabral le cere cititorilor lui păreri despre spectacolul de vineri de la Pro TV. El recunoaște ca i-a plăcut foarte mult Narcis Iustin Ianau, un băiat de 15 ani cu o voce de contratenor și prezintă pe blogul lui momentul acestuia de la preselecție.

"

Niciun comentariu: