luni, 21 februarie 2011

Culcer judecată interesant. De ce mai există ministerul culturii? « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

Culcer judecată interesant. De ce mai există ministerul culturii? « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: "Văd de dimineaţă, eu şi alte cîteva zeci de milioane de oameni că se fac 135 de ani de la naşterea lui Brâncuşi. Toţi am uitat, normal. Şi văd cum ia amploare “reamintirea” pe facebook, oamenii scriu, cotrobăie netul, revăd lucrări. Efect minunat. Dau şi pe siteul Ministerului Culturii aşa, într-o doară să văd dacă s-a făcut măcar vreun colocviu din ăla trist. Nimic, se doarme la greu pe site:
Nici o menţiune despre eveniment. Nici un articol. Nici un expert român, că avem cîţiva, invitat să zică ceva pe undeva. Nimic. De aceea mi se pare incorect să mai ai un site al ministerului cu pricina. Toţi banii ar trebui daţi unei divizii de băieţi interesaţi de cultură cu adevărat care să-ţi scrie articole şi chestii interesante pe facebook, wikipedia şi pe unde mai apucă ei. Sau să-i dăm direct la google. Că au ei grijă de noi."

Niciun comentariu: