miercuri, 23 martie 2011

13 ONG-uri confirmate pentru Earth Hour. Înscrierile continuă!

 13 ONG-uri confirmate pentru Earth Hour. Înscrierile continuă!

Iniţiativa de a crea un lanţ uman cu prilejul Earth Hour 2011 se bucură de o reacţie pozitivă din partea ONG-urilor botoşănene.

Lanţul uman face parte din Campania Earth Hour, derulată la nivel naţional de WWF România. La Botoşani, evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Botoşani, în parteneriat cu Asociaţiile “B-Right Media”, “Vis de Artist”, “Cheia Sol”, Academia Shotokan, Consiliul Judeţean al Elevilor şi Liceul de Artă “Ştefan Luchian”. Timp de o oră, luminile mai multor instituţii din Botoşani vor fi stinse, în mod simbolic, în scopul responsabilizării comunităţii faţă de mediul înconjurător. Botoşănenii sunt invitaţi, în data de 26 martie, începând cu orele 20.30, în faţa Primăriei, pentru a asista la momente artistice şi demonstraţii sportive, la lumina lumânărilor, spectacolul culminând cu realizarea lanţului uman pentru salvarea Planetei. 

Până în prezent, au confirmat prezenţa la eveniment 13 organizaţii reprezentante ale societăţii civile botoşănene: Asociaţia B-Right Media, Asociaţia Culturală „Vis de Artist”, Asociaţia Culturală „Cheia Sol”, Asociaţia „Ne Trebuie Speranţă”, Asociaţia pentru Copii „Il Girotondo”, Asociaţia Judeţeană de Karate – Academia Shotokan, Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani, Asociaţia ADOR, Centrul Europe Direct/Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor, Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Optim, Asociaţia pentru Copii şi Tineri cu CES „Împreună vom reuşi”, Asociaţia „Şcoala şi Familia” şi Asociaţia Edu-San.

De asemenea, şi-au anunţat participarea Consiliul Judeţean al Elevilor, Colegiul Economic şi Liceul de Artă şi elevi de la Colegiile „A.T.Laurian” şi „Mihai Eminescu”. O sută de persoane au confirmat deja prezenţa la eveniment pe Facebook.
Înscrierile continuă până vineri, pe blogul Asociaţiei B-Right Media (http://b-rightmedia.blogspot.com/2011/03/lant-uman-pentru-earth-hour-la-botosani.html).

Reamintim că pentru a înscrie oficial un ONG sau o instituţie de învăţământ, botoşănenii trebuie să asigure participarea a minimum 5 persoane şi un coordonator din partea organizaţiei respective. Partenerii care se înscriu oficial vor primi diplome de participare. Persoanele care nu fac parte dintr-un ONG dar doresc să participe se pot înscrie individual la aceeaşi adresă.

23.03.2011

Niciun comentariu: