miercuri, 23 martie 2011

Zile şi Nopţi ameninţă că se retrage din BRAT din cauza ultimelor cifre SNA

Zile şi Nopţi ameninţă că se retrage din BRAT din cauza ultimelor cifre SNA: "

Reprezentanţii ghidului de petrecere a timpului liber Zile şi Nopţi sunt nemulţumit de felul în care Biroul Român de Audit al Tirajelor a realizat cel mai recent raport al Studiului Naţional de Audienţă.

Aceştia anunţă, printr-un comunicat de presă, că vor cere explicaţii BRAT pentru ultimele cifre referitoare la audienţa Zile şi Nopţi.

“În funcţie de răspunsul primit, reţeaua de publicaţii Zile şi Nopţi îşi rezervă dreptul de a se retrage complet şi pe termen nedeterminat din SNA”, se arată în comunicat

Iată câteva fragmente din comunicatul Zile şi Nopţi:

“La ultima livrare de date al Studiului Naţional de Audienţă s-au observat discrepanţe evidente între cifre, atât la nivelul audienţei, cât şi al numătului de cititori per exemplar difuzat pe piaţa ghidurilor de petrecere a timpului liber.

Cu un tiraj difuzat mediu de 49.910 exemplare per apariţie, Zile şi Nopţi Bucureşti are o audienţă de 6.000 de cititori. Rezultă astfel 0.1 cititori per ecxemplar difuzat”.”

Reprezentanţii publicaţiei fac referire şi la unul dintre concurenţii săi, Şapte Seri Bucureşi, care a înregistrat o audienţă de 43.000 de cititori, la un tiraj de 44.931.

“Publicaţia Şapte Seri Bucureşti are un tiraj mai mic, de 44,931 exemplare difuzate şi o audienţă de 43.000 de cititori. Rezultă deci 1 cititor per exemplar difuzat.”

  • La jumătatea lunii noiembrie 2009, ghidul Zile şi Nopţi a reapărut pe piaţa din Bucureşti, după o pauză de circa opt ani. În 2003, la câteva luni după lansarea publicaţiei 24 FUN, ghidul Zile şi Nopţi se retrăgea de pe piaţa Bucureşteană.

Citeşte şi:

"

Niciun comentariu: