joi, 3 martie 2011

Divorţ Oana Zăvoranu - Pepe?

Ca să ştie şi Simona Tache. Oana Zăvoranu de Pepe se desparte!: "
Simona Tache nu s-a mai îmbogăţit şi nici nu a închis blogul. Astfel am aflat că e puţin plecată ;i din pricina asta nu prea are timp de stat pe net. Dar, pentru că o ardea curiozitatea, a intrat azi şi a cerut lămuriri despre evoluţia cazului Iri-Moni-Irinuca. Aşa, la oha! Că, la cât tam-tam s-a făcut pe marginea şi interiorul acestui subiect ar fi imposibil (indiferent pe ce meridian al lumii te-ai afla) să nu fii la curent cu ultimele noutăţi în cazul despărţirii dintre „Broscoiul cu mulţi bani” şi „Cenuşăreasa aleasa”. Anyway.

Ce e de remarcta însă este că unul dintre cititorii fideli ai Simonei a ghicit intenţia patroanei „blogului roz, de cazarmă” şi a servit-o cu o altă „bombă”.

Se anunţă divorţ ultra-generos (ca subiect de scandal) între Oana Zăvoranu şi Pepe!

Ei, de asta ce spuneţi?
"

Presa are încă un subiect de scandal:






2 comentarii:

izolatii spunea...

Asta-i viata..vorba ceea..dragostea cu forta nu se poate, insa eu personal n-as fi crezut ca-i apuca si pe ei, daca in cazul Moni & Iri..multa lume se astepta la divort, Pepe si Oana nu dadeau semne in acest sens!

Europe Direct Botoşani spunea...

Mulţumim pentru comentariu, şi dacă reprezentaţi o anumită firmă, studiaţi programele pentru accesarea fondurilor europene, s-ar putea să aveţi surprize plăcute, mai ales pentru IMM-uri.