vineri, 11 martie 2011

Miss Preuniversitaria „LSN Grigore Antipa”


Primăvara 2011 a debutat pentru elevii liceului de ” Ştiinţe ale naturii Grigore Antipa ” cu un eveniment îndelung aşteptat  „Miss Preuniversitaria ”. Pentru concursul propriu zis s-au înscris 12 elevi ce au format 6 echipe, fiecare dorindu-şi să câştige titlul mult râvnit.
Entuziasmul, bunul gust, exuberanţa au fost cele care au însufleţit pe fiecare participant. Probele la care au fost supuşi au fost dintre cele mai diverse, organizatorii ingenioşi îmbinând armonios utilul cu plăcutul, umorul cu seriozitatea, spontaneitatea şi cunoştinţele acumulate.
Ceea ce a atras atenţia într-un mod foarte plăcut a fost şi spectacolul oferit de ceilalţi elevi care nu au fost înscrişi în concurs. Sala întreagă a fost animată de susţinătorii unuia sau altuia dintre participanţi, tinerii manifestându-se adecvat momentului. Emoţiile au fost evidente, totul a fost trăit din plin.


La proba de seară şi la dansul de societate s-a dovedit că aspiranţii la titlu au dat dovadă de rigoare elegantă, graţie, uşoarele animozităţi inerente unui astfel de spectacol fiind depăşite cu succes.
Trăirile cele mai diverse s-au înregistrat pe chipurile aspiranţilor la titlu dar şi în rândul susţinătorilor,  în momentul în care juriul a plecat să delibereze. Agitaţia şi iureşul emoţiilor au luat amploare încetul cu încetul când prezentatorii, dând dovadă de prezenţă de spirit şi talent actoricesc, au rostit numele câştigătorilor:
Mister: Munteanu Marian a  XI-a A şi  Miss Bobuţanu Maria a  XI-a 
Cei mai buni au câştigat, deşi ca în toate manifestările de acest tip părerile sunt împărţite. Cortina a căzut peste încă un spectacol „ Balul Preuniversitar ” dar din această experienţă în mod sigur toţi avem câte ceva de învăţat.
 Text : Apopei Bianca Paula  şi  Ocu Biatrice
Profesor coordonator : Ioniceanu Monica

Niciun comentariu: