miercuri, 27 aprilie 2011

Dragoș Nedelcu: Sebastian Ghiță a dat ordin firmei de bodyguarzi să nu ne lase să intrăm la Realitatea TV. Viitorul contractului de management se decide mâine

Dragoș Nedelcu: Sebastian Ghiță a dat ordin firmei de bodyguarzi să nu ne lase să intrăm la Realitatea TV. Viitorul contractului de management se decide mâine: "
Nu am voie să intru în sediul societății la care sunt adiministrator”, a declarat pentru paginademedia.ro Dragoș Nedelcu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al Realitatea Media.
Adunarea Generală a Acționarilor Realitatea Media nu a avut astăzi cvorum. Va continua mâine, când se va decide viitorul contractului de management Realitatea – Sebastian Ghiță, dar și viitorul Consiliului de Administrație din care fac parte Sorin Freciu (președinte) și Dragoș Nedelcu (vicepreședinte).
Nedelcu vorbește și de discuții de afiliere ale postului The Money Channel, dar nu dă nume. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, ar fi vorba de CNBC.
Detalii, în continuare:
Dragoș Nedelcu, pentru paginademedia.ro:
Sebastian Ghiță a dat ordin firmei de bodyguarzi să nu ne lase să intrăm la Realitatea TV, pe mine și pe Sorin Freciu. Sunt în imposibilitatea de a-mi exercita mandatul de administrator”.
Vicepreședintele Realitatea Media spune că interdicția dată de Ghiță afectează afacerea “pentru că suntem în discuții pentru afilierea The Money Channel la un important grup internațional.”
Care este acest grup? Nedelcu nu a dat numele grupului, dar a spus că “lunea trecută ne-am întâlnit la Londra cu reprezentanții acestui post. Din partea noastră am fost eu, Sorin Freciu, Emil Hurezeanu și un avocat.”
Potrivit informațiilor paginademedia.ro, discuțiile The Money Channel au fost purtate cu reprezentanții CNBC.

“Îl vom acționa în judecată pe Sebastian Ghiță pentru prejudicierea imaginii”

Președintele și vicepreședintele Consiliului de Administrație al Realitatea Media sunt hotărâți să îl dea în judecată pe managerul Sebastian Ghiță după scrisoarea trimisă ieri de acesta angajaților Realitatea. Motivul? “Prejudicierea imaginii”.
Dragoș Nedelcu:
“Sebastian Ghiță face afirmații fără să aducă dovezi. În acest proces este vorba despre relația Sebastian Ghiță – Dragoș Nedelcu – Sorin Freciu. Îl vom da în judecată în nume personal.”
Într-o scrisoare către angajații Realitatea TV, publicată de Adevărul, Sebastian Ghiță spunea, printer altele, că “mi se pare ca dl Vantu, asistat de colegii Freciu si Nedelcu, va jignesc in corpore crezand ca eu, unul, pot face asta transformandu-va in roboti cuminti”

Viitorul Realitatea TV se decide mâine

Adunarea Generală a Acționarilor Realitatea Media se desfășoară azi și mâine. Astăzi, nu a fost cvorum pentru a se lua o decizie.
Mâine, AGA va lua o decizie atât în legătură cu rezilierea contractului de management cu Sebastian Ghiță, dar și viitorul consiliului de Administrație al Realitatea TV, din care fac parte Sorin Freciu (președinte) și Dragoș Nedelcu (vicepreședinte).
Dragoș Nedelcu:
“Noi, Consiliul de Administrație, am prezentat documente care arată că am acționat conform legii și în interesul societății Realitatea Media.”
“Ne punem mandatul la dispoziția AGA, care va decide dacă am acționat corect. Dacă AGA consideră că nu ne-am îndeplinit mandatul, va accepta demisiile noastre.”

Războiul Ghiță – Nedelcu – Freciu a pornit de la un contract de chirie

Potrivit lui Dragoș Nedelcu, disensiunile dintre Sebastian Ghiță și Consiliul de Administrație au pornit de la un document care purta semnătura lui Sorin Enache, deși acesta nu fusese în țară la data emiterii acestuia.
“Sebastian Ghiță ne-a remis un document prin care Realitatea Media, pe care noi o administram, renunța unilateral la spațiile în care funcționa The Money Channel și o parte din Realitatea TV. Documentul purta semnătura directorului general Sorin Enache.”
Sorin Enache nu era însă în țară la momentul semnării documentului și a informat Consiliul de Administrație că nu recunoaște documentul. De aici a pornit conflictul, spune Dragoș Nedelcu.
“Din acel moment, Sebastian Ghiță ne-a acuzat că blocăm activitatea societății, dar noi nu vrem să fim parte la un act ilegal. Poziția noastră nu a avut, nu are și nu va avea nicio legăturăcu orice intenție a lui Sorin Ovidiu Vîntu.”
"

Niciun comentariu: