luni, 30 mai 2011

Horia Tabacu, consultant editorial la Evenimentul Zilei

Horia Tabacu, consultant editorial la Evenimentul Zilei: "

Horia Tabacu a fost anunţat astăzi drept consilier editorial la Evenimentul Zilei. Horia Tabacu a lucrat în echipa de început a Evenimentului Zilei, iar ulterior în presa tabloidă la Cancan şi Star.

În următoarea perioadă la Evenimentul Zilei urmează să vină şi Nicoleta Savin ca senior editor.

Nicoleta Savin lucrat pentru ziarele Timpul, 24 de ore, Ziua, BBC, Evenimentul zilei şi Prezent. În perioada ianuarie 2007 – ianuarie 2008 a fost redactorul-şef adjunct al ziarului România Liberă.

Contactat de paginademedia.ro, Vlad Macovei nu a comentat cele două nume, dar a declarat că “suntem în discuţii şi cu alţi jurnalişti pentru echipa editorială”.

Evenimentul Zilei, despre Horia Tabacu, în 2008:

“Personaj controversat, Horia Tabacu s-a specializat în presa de tip tabloid, deşi face parte din generaţia jurnaliştilor proveniţi din comunism. El a atins un vârf al carierei sale conducând revista porno „Hustler“.

Acum, coordonează ziarul de scandal „Atac“, patronat de Marius Locic. În ultimii ani ai dictaturii ceauşiste, Tabacu l-a angajat în presă pe prietenul său, Sorin Roşca Stănescu, poreclit „Naşul“. Tot Horia Tabacu l-a salvat pe Roşca Stănescu, readucându-l în media, după ce acesta din urmă a fost deconspirat de Virgil Măgureanu (ex-director SRI) că a colaborat cu Securitatea.”

"

Niciun comentariu: