luni, 2 mai 2011

LPF îşi face televiziune

LPF îşi face televiziune: "



Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) intenţionează să înfiinţeze un post de televiziune propriu care să transmită meciurile din Liga I în sistem pay-per-view şi pay-tv, a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.


“Liga Profesionistă îşi va face un post de televiziune şi va transmite meciurile din Liga 1 în sistem pay-per-view şi pay-tv. Am semnale că mâine, în Adunarea Generală, această iniţiativă va fi validată. Voi dezvălui şi cum mi-a venit ideea, mâine veţi şti mai multe. Am făcut demersurile şi pentru un împrumut de 50 de milioane de euro la o bancă. Vom transmite toate meciurile din pachetele care au rămas nevândute”, a declarat Dragomir.


Adunarea Generală a LPF va lua o hotărâre, în cadrul şedinţei extraordinare de astăzi, cu privire la cele şase pachete care nu au fost adjudecate la licitaţia de vânzare a drepturilor TV pentru următoarele trei sezoane ale Ligii I.



Marian Iancu, preşedintele FC Timişoara, a declarat, la 19 aprilie că LPF va încerca să obţină 100 de milioane de euro cu TVA inclus din drepturile TV rămase nevândute, urmând să reunească cele şase pachete cu meciuri într-unul singur. El a explicat că LPF va vinde pachetul cu drepturi TV cel mai probabil prin încredinţare directă.


"

Niciun comentariu: