miercuri, 15 iunie 2011

Paula Rusu pleacă de la Antena 3 la TVR

Paula Rusu pleacă de la Antena 3 la TVR: "

Paula Rusu, realizatoarea Ediției de weekend, pleacă de la Antena 3.

Paula Rusu, într-o scrisoare către colegi: “Plec din Antena 3 cu o strângere de inima, aceea a jurnalistului care a fost martorul transformarii unui “breaking news” in “breaking the news“.

Nu stiu ce s-a intamplat dar am evoluat de la stiri din ora in ora la analize despre Moni si Pepe”, scrie ea.

Voi avea proiecte la TVR 1 și la TVR Info“, a declarat Paula Rusu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro. “Plec pe un post de realizator TV, iar mâine este prima mea zi de lucru în orizontul TVR.”

Paula Rusu a lucrat patru ani la Antena 3, ca editor-prezentator la știri și realizator al emisiunii Ediția de weekend. Anterior, a lucrat șapte ani la Pro TV Târgu Mureș. A terminat Facultatea de Jurnalism din Cluj.

Scrisoarea către colegi, în continuare:

A venint momentul sa imi iau la revedere.

Inainte insa trebuie sa multumesc catorva oameni.

Asadar, ii multumesc lui Petreanu, Vlad, fiindca a avut incredere in mine si m-a adus in echipa “specialistilor in stiri” (pentru cei care nu stiu, este sloganul sub care a fost lansata Antena3). Mi-aduc aminte ca atunci cand am venit la Bucuresti Vlad mi-a spus “in Antena 3 oamenii care apar pe sticla sunt Jurnalisti nu vedete“. S-au mai schimbat lucrurile de atunci.

Multumesc Vlad pentru lectia “televiziunii de stiri“.

Ii multumesc si Aurei Titiriga care mi-a dat branci intr-un proiect editorial care s-a dovedit pana la urma un pas urias pentru mine.

Multumesc si d-lui Oancea pentru toate promisiunile onorate.

Iar ultimii, dar nu cei din urma, le multumesc lui Catalin Condrut, producator si Teodorei Bancescu, regizor de emisie, fiindca datorita lor Editia de Weekend a stabilit recordul de audienta al Antenei3 (8 puncte).

Dupa parerea mea, cei doi ar fi meritat sa fie priemiati fiindca au realizat un spectacol tv.

Revenind, plec din Antena 3 cu o strangere de inima, aceea a jurnalistului care a fost martorul transformarii unui “breaking news” in “breaking the news“. Imi aduc aminte ca era o mandrie a postului faptul ca aveam un public cultivat, amator de subiecte relevante. Nu stiu
ce s-a intamplat dar am evoluat de la stiri din ora in ora la analize despre Moni si Pepe.

Mai am si regretul salariilor mici din redactie, oameni care muncesc mult pe bani putini, fara carti de munca asta in conditiile in care postul s-a angajat intr-o apriga lupta de aparare a salariilor bugetarilor ori a Codului Muncii.

Dincolo de toate insa, pentru mine Antena 3 a fost un important pas inainte si pentru asta sunt recunoscatoare.

Va doresc tuturor vremuri mai bune.

Foto: Revista Felicia

"

Niciun comentariu: