marți, 28 iunie 2011

Zâzanie în CNA: Membrii se acuză între ei că votează politic

Zâzanie în CNA: Membrii se acuză între ei că votează politic: "

Membrii CNA nu se mai înțeleg la voturi. Astăzi, s-au acuzat între ei că votează după criterii politice atunci când analizează audiovizualul.

Discuțiile s-au aprins la o dezbatere a emisiunii Nașul, de la 10TV.

Cine, pe cine și de ce a acuzat, în continuare:

Cea care a dat tonul acuzațiilor de vot politic a fost Narcisa Iorga. Direcția: Christian Mititelu și Mihai Mălaimare.

Narcisa Iorga:

“Domnul Mititelu și dumneavoastră, domnule Mălaimare, discutați într-un fel cand este vorba de dreptul la propria imagine a unei persoane politice de la Putere și altfel de o persoana politică din opoziție”.

În replică, Mihai Mălaimare a cerut o convocare a tuturor membrilor pentru a analiza felul în care a votat de-a lungul timpului. Acesta a mai spus că dacă ceilalți membrii consideră că a votat părtinitor își va da demisia imediat.

Mihai Mălaimare:

“Aceasta este o acuzație foarte gravă, consider că este inacceptabil ca eu să fiu acuzat de așa ceva”.

Acuzația vine în contextul discutării unei reclamații venite din partea senatorului PNL Dan Radu Rușanu cu privire la emisiunea Nașul, din 24 mai, realizată de Radu Moraru la 10 TV. În emisiunea respectivă, Radu Moraru a asociat numele lui Dan Radu Rușanu cunul dintre cei arestați în cazul evaziunii fiscale din Portul Constanța. Emisiunea care a născut discuții între membrii CNA a fost somată public.

Cum arată reclamația lui Dan Radu Rușanu?

“În seara zilei de 24 mai am fost luat, din nou, în colimator de Radu Moraru. Și-a început emisiunea cu reinsinuarea presupuselor afaceri pe care le-ar face familia mea cu domnul Bogatu.

Cu acest prilej, mi-a transmis o amenințare mascată sub forma unui mesaj, potrivit căruia va prolifera aceste minciuni despre mine până la sfârșitul vieții mele.

Ceea ce nu mai pot trece cu vederea sub nicio formă este faptul că, în cadrul emisiunii din seara zilei de 24 mai a.c., acest moderator, dincolo de mascaradă de doi lei făcută cu referire la numele meu, a recurs la un artificiu ieftin, dat foarte periculos, care m-a pus în centrul unei discreditări ireparabile. Astfel, în timp ce pe burtiera emisiunii scria ,,Corupţia la nivel înalt. Mafia din Portul Constanţa”, pe fundalul ecranului a apărut poza mea, iar în josul acesteia: ,,Soţia lui Dan Radu Ruşanu asociată cu domnul Bogatu”.

"

Niciun comentariu: